Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

PhytoColor Leave In nega za farbanu kosu 150ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

PhytoColor Leave In nega za farbanu kosu 150ml

Šifra proizvoda: 3879

Phyto

Pakovanje: Bočica

1.776,00 RSD

2.220,00 RSD

Dodaj u korpu

Štiti boju od spoljašnjih faktora. Obogaćen ekstraktom Iacona, autentičnim medom na bazi biljaka, oporavlja dlaku kako bi aktivirao sjaj i očuvao boju.

Boja je zaštićena, sjaj je trenutno pojačan. Sjajna i lagana, kosa je lepa. Kosa je obavijena ukusnim, suptilnim mirisom.

 

Način upotrebe

Nakon šampona za zaštitu boja i maske za zaštitu boje, nanesite na vlažne ili suve krajeve. Ova nega se takođe može primeniti u bilo koje doba dana ako je potrebno. Nema potrebe za ispiranjem. Može se koristiti svakodnevno.

Dejstvo

Tara tanini i ekstrakt suncokretovih klice: Ovaj duo aktivnih sastojaka pruža izuzetnu zaštitnu aktivnost. Snažan antioksidant koji ograničava propadanje pigmenata, sprečava da se molekuli bakra prisutni u nekoj vodi vezuju za vlakna i štite boju od bledenja i oksidacije.
Ekstrakcija hibiskusa: Sa svojim veoma organskim sadržajem kiseline, ekstrakt neutrališe alkalnost boja i blago omekšava ljuske vlakana kako bi kosu sjajila. Njegov visok sadržaj sluzi takođe daje svojstva hidratacije i omekšavanja.
Karanja ulje: bogato masnim kiselinama, dragoceno karanje ulje hrani vlakna i jača hidrolipidni film. Svojim visokim sadržajem flavonoida, prirodno upija dio UV zraka i jača foto-zaštitno delovanje u prisustvu filtera.
Lacon ekstrakt: Takođe poznat kao biljni med, bogat je sadržajem šećera i esencijalnim mineralima. Njegov ekstrakt se koristi za popravku oštećene kutikule i izglađuje ljuske kako bi pojačao njihov sjaj.
Anti-UV filter: Organski filter koji štiti pigmente od UV zračenja i čuva boju.

0