Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Omni-Biotic Stress repair 28 kesica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Omni-Biotic Stress repair 28 kesica

Šifra proizvoda: 3042

Ostali Brendovi

Pakovanje: Kutija

5.200,00 RSD

Dodaj u korpu

Kada se čovek nađe u stresnoj situaciji, mozak u milisekundi oslobađa neurotransmitere (supstance koje posreduju u prenošenju električnih signala između ćelija) i hormone stresa. Krvni pritisak raste, ubrzava se puls, disanje, cirkulacija, raste nivo šećera u krvi, zenice se šire, a varenje se ili prekomerno akti vira i ispoljava u vidu dijareje ili potpuno prestaje. Ceo organizam je upozoren. Istraživanja su pokazala da je nervni sistem u stomaku moćan i razvijen kao i u mozgu, te da je povezan i razmenjuje informacije sa njim.
Naučna istraživanja su pokazala da najbolja terapija protiv stresa nisu psihoterapeutska sredstva već intaktna i funkcionalna creva! Naše crevne bakterije utiču na interakciju creva i mozga, pa od toga zavisi da li ćemo uspeti da se nosimo sa stresom ili ćemo postati nervozni i bolesni. Ne samo da stres negativno utiče na creva, već i stanje našeg varenja i crevnih bakterija znatno utiče na raspoloženje i to je jedna od najvažnijih činjenica neuro-gastroenterologije.

Specijalno odabrane probiotske kulture predložene od strane Instituta “Allergosan”, pokazale su sposobnost:
• Uspešnog lečenja intestinalnih infekcija i hroničnih zapaljenskih bolesti creva
• Poboljšanja barijere u crevima koja smanjuje rizik od zaraza i alergija.

Međutim, ovi efikasni probiotski pomoćnici mogu učiniti i mnogo više! Studije su jasno pokazale da oni takođe indukuju proizvodnju hormona sreće (serotonina) i hormona sna (melatonin).

Rezultat:
Manje infekcija = bolje raspoloženje i spokojne noći

Način upotrebe

OMNi-BiOTiC® STRESS Repair se primenjuje jednom do dva puta dnevno - ujutru pre doručka i/ili uveče pre spavanja - pomešano u vodi, mleku, voćnom soku ili jogurtu. Nakon 10 minuta aktivacije 7,5 milijardi posebno odabranih korisnih crevnih bakterija je spemno da se nastani u Vašim crevima.

0