Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Normotenz kapsule

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Normotenz kapsule

Šifra proizvoda: 2166

Ostali Brendovi

685,75 RSD

Dodaj u korpu

Normotenz je dijetetski suplement koji na klinički dokazan, a potpuno prirodan način i bez neželjenih dejstava, pomaže u regulaciji povišenog krvnog pritiska.

Ima značajano preventivno dejstvo na krvni pritisak, te je prvenstveno namenjen osobama s visokonormalnim krvnim pritiskom (prehipertenzijom), visokim krvnim pritiskom i metaboličkim sindromom. Takođe se preporučuje svim osobama s kardiovaskularnim i neurodegenerativnim tegobama.

Način upotrebe

Uzimati jednu kapsulu dnevno.

Dejstvo

Rezultati kliničkih istraživanja pokazala su da aktivna supstanca koju sadrži Normotenz uspešno smanjuje povišeni krvni pritisak i to kod osoba sa visokonormalnim i visokim krvnim pritiskom kao i kod osoba sa metaboličkim sindromom.

Osim svoje osnovne funkcije,pokazao je pozitivan efekat i u sprečavanju i smanjivanju nivoa ukupnog holesterola kao i LDL (lošeg) holesterola u krvi, održavanju normalne funkcije endotela krvnih sudova, poboljšanju brzina pulsnih talasa krvi (PWV) te zaštiti i čišćenju krvnih sudova od aterosklerotskog plaka. Zbog toga je izuzetno koristan za skoro sve vrste vaskularne insuficijencije, kao i za stanja povezana sa lošom vaskularnom funkcijom.
Uz to, ekstrakt semenki groždja pripada antioksidansima, pa štiti ćelije od oštećenja koja mogu načiniti slobodni radikali.

Sastav

Svaka kapsula sadrži 300 mg ekstrakta dobijenog iz semenki posebno uzgojenog groždja, bogatog bioaktivnim polifenolima.

Osim aktivne supstance kapsula sadrži i magnezijum stearat.

Kapsula-omotač je pogodna i za vegetarijance jer je izrađena od hidroksi propil metil celuloze. Obojena je prirodnim kolorantom E172.

0