Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Multi-Mam komprese za grudi

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Multi-Mam komprese za grudi

Šifra proizvoda: 19509

Ostali Brendovi

1.450,00 RSD

Dodaj u korpu

Multi-Mam Compresses komprese imaju direktno umirujuće delovanje na bolne bradavice.
Neutrališu štetne mikroorganizme. Sprečavaju infekciju (mastitis).
Stvaraju optimalne uslove u okolini bradavice.
Gel je prirodan, bezbedan i neškodljiv ukoliko se proguta. Ne sadrži konzervans.
Potpomažu prirodan proces zalečenja.

Način upotrebe

Otvorite kesicu, razvijte presavijenu kompresu i postavite je impregniranom stranom na bradavicu. Ostavite kompresu da stoji onoliko dugo koliko želite, ali ne manje od 10 minuta, a poželjno 30 minuta i maksimalno 1 sat.
Ponovite tretman najmanje dva puta dnevno, sve dok problemi traju. Multi-Mam Compresses komprese ne treba primenjivati duže od 30 uzastopnih dana. U slučaju upornih ili povratnih tegoba, obavezno se obratite lekaru. 

Dejstvo

Multi-Mam Compresses komprese su posebno osmišljene za intenzivnu negu bradavica kod majki koje dode. Proizvod se zasniva na patentiranom 2QR-kompleksu koji poseduje jedinstvenu sposobnost da blokira štetne bakterije na bezbedan i prirodan način.

Multi-Mam komprese imaju direktno umirujuće delovanje na bolne bradavice, poboljšavaju stanje kože, smanjuju oticanje i sprečavaju infekciju.
Svaka kompresa impregnirana je bio-aktivnim gelom. Gel se bazira na prirodnim biljnim sastojcima koji su potpuno neškodljivi i mogu se progutati bez bojazni. Gel se ne mora ukloniti pre dojenja. Za bebu je prijatno slatkog ukusa.
Multi-Mam kompresa formira mekan i udoban uložak na bradavici i stvara optimalne uslove za proces prirodnog zalečenja. Tanka plastična prevlaka sprečava ostavljanje mrlja na vešu. Multi-Mam komprese su savršeno pogodne za tretiranje problema sa bradavicama koji su posledica dojenja. 

Sastav

Bio-aktivni gel se sastoji oD prirodnih biljnih sastojaka koji ne izazivaju štetna neželjena dejstva.
Nema ograničenja za upotrebu. Sastojsci nisu štetni i bezopasni su ukoliko se progutaju.

Aktivni sastojci:unakrsni polimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, glicerin (biljnog porekla) ksantan guma.
*2QR-compleks: patentirani bio-aktivni polisaharidi.

Dodatni opis

Boja bio-aktivnog gela može malo varirati, od bezbojne do tamno žuto-braon.To je zbog glavnog aktivnog sastojka, 2QR-kompleksa, koji je potpuno prirodan i zbog toga može malo varirati u boji. Ovo nema uticaja na efikasnost i bezbednost proizvoda.


Alergije na sastojke Multi-Mam Compresses kompresa su veoma retke. Ukoliko posumnjate, nanesite malu količinu gela na unutrašnjost pdlaktice. Ukoliko se pojavi crvenilo i svrab, savetuje se da ne koristite Multi-Mam Compresses komprese. 

0