Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

MaxMedica Anginal Max Junior 20ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

MaxMedica Anginal Max Junior 20ml

Šifra proizvoda: 5269

Max Medica

Pakovanje: Bočica sa raspršivačem

700,00 RSD

Dodaj u korpu

Anginal Max Junior je sprej formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, etarskih ulja muskatne žalfije i timijana, i koncentrovanog soka acerole kao prirodnog izvora vitamina C, namenjen za očuvanje zdravlja sluzokože usta i grla.

Preporučuje se kao pomoć kod:
- Suvog i nadražajnog kašlja
- Promuklosti i grebuckanja u grlu
- Upaljene sluznice usta i grla
- Iritiranih i oštećenih desni
- Afti


Ne sadrži alkohol.

Način upotrebe

Deca uzrasta od 3 do 12 godine: 4 puta dnevno.
Proizvod mogu koristiti i odrasle osobe koje ne koriste sprejeve za grlo koji sadrže alkohol. Njima se preporučuje upotreba spreja 6-8 puta dnevno.

Dejstvo

Propolis zahvajući zahvaljujući svom prirodnom antimikrobnom delovanju štiti sluznicu disajnih puteva od mikroba i razvoja infekcija. Propolis sadržan u Anginal Max Junior spreju je standardizovan na 12% galangina (flavonoida). Osim antimikrobnog, propolis ispoljava antiinflamatorno, antioksidativno i imunomodulatorno delovanje.
Muskatna žalfija je bogat izvor etarskih ulja, čiji su osnovni aktivni sastojci linalilacetat i linalol. Etarsko ulje muskatne žalfije ispoljava antimikrobno, antiinflamatorno i analgetičko delovanje.

Timijan zahvaljujući sadržaju etarskih ulja deluju antiseptično i umirujuće na iritiranu sluznicu usta i grla. Tradicionalno se etarsko ulje timijana primenjuje kao ekspektorans kod kašlja usled prehlade i za olakšanje simptoma prehlade.

Acerola je bogat prirodni izvor vitamina C i važan nutriceutik. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Sastav

Ekstrakt propolisa (standardizovan na 12% ukupnih polifenola izraženo na sadržaj galangina), etarsko ulje muskatne žalfije, etarsko ulje timijana, koncentrovani sok acerole

0