Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Marsovic PROimun Acute tablete

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Marsovic PROimun Acute tablete

Šifra proizvoda: 4732

Walmark
PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Marsovci PROimun Acute je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakte ploda i cveta zove i ekstrakt šipurka, beta-glukan i vitamin C.

Način upotrebe

Odrasli i deca iznad 3 godine: jednom dnevno rastopiti u ustima 1 tabletu za žvakanje, kada se proizvod koristi u kontinuitetu u dužem vremenskom periodu.

U toku povećane potrebe, u periodu do 7 dana, 2-3 puta dnevno otopiti u ustima po 1 tabletu za žvakanje, najbolje posle jela.

Moguće je kombinovati ovaj proizvod sa suplementacijom multivitaminima.

Dejstvo

Zova doprinosi zdravlju imunskog sistema; cvet zove doprinosi normalnom funkcionisanju gornjeg respiratornog trakta, bronhijalnoj sekreciji i zaštiti mukoze respiratornog trakta. Plod i cvet zove imaju snažno antivirusno i antioksidativno dejstvo, tradicionalno se koriste za ublažavanje ranih simptoma prehlade, gripa, problema sa sinusima i jačanje imuniteta, dokazano skraćuju trajanje virusnih infekcija u proseku 4 dana u odnosu na placebo i ublažavaju simptome prehlade i gripa.


Šipurak doprinosi funkciji gornjeg respiratornog trakta, bronhijalnoj sekreciji, zaštiti mukoze i opštem dobrom stanju organizma. Šipurak je i prirodni izvor vitamina C i doprinosi prirodnom imunitetu.


Beta-glukan je bioaktivno jedinjenje sa imunomodulatornim svojstvom.


Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, normalnom energetskom metabolizmu, smanjenju zamora i iscrpljenosti i povećanju apsorpcije gvožđa.

Dodatni opis

Ukus šumskog voća.
Bez šećera, veštačkih boja, konzervansa.
Bez glutena i laktoze.
Tablete za žvakanje.

0