Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Marsovci PROimun Acute sirup 150ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Marsovci PROimun Acute sirup 150ml

Šifra proizvoda: 4733

Walmark

Pakovanje: Bočica

645,44 RSD

922,06 RSD

Dodaj u korpu

Marsovci Proimun Acute je sirup za poboljšanje imuniteta kod dece i odraslih.

Sadrži beta-glukan, bioflavonoid rutin i vitamin C, ekstrakt ploda i cveta zove i ekstrakt šipurka.

Način upotrebe

Deca starija od 3 godine i odrasli: jednom dnevno piti po 5 ml rastvora (1 kafena kašičica), kada se proizvod koristi u kontinuitetu u dužem vremenskom periodu.

U periodu povećane potrebe, u periodu do 7 dana, uzeti 2-3 puta dnevno po 5 ml rastvora, najbolje ujutru i uveče pre spavanja. Pogodno za zaslađivanje toplog čaja, temperature do 80ºC i moguće je kombinovati ovaj proizvod sa suplementacijom multivitaminima.

 

Dejstvo

Zova doprinosi zdravlju imunog sistema. Plod i cvet zove imaju snažno antivirusno i antioksidativno dejstvo, tradicionalno se koriste za ublažavanje ranih simptoma prehlade, gripa, problema sa sinusima i jačanje imuniteta, dokazano skraćuju trajanje virusnih infekcija u proseku 4 dana u odnosu na placebo i ublažavaju simptome prehlade i gripa.

Šipurak doprinosi funkciji gornjeg respiratornog trakta, bronhijalnoj sekreciji, zaštiti mukoze i opštem dobrom stanju organizma. Šipurak je i prirodni izvor vitamina C i doprinosi prirodnom imunitetu.

Beta-glukan je bioaktivno jedinjenje sa imunomodulatornim svojstvom.

Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, normalnom energetskom metabolizmu, smanjenju zamora i iscrpljenosti i povećanju apsorpcije gvožđa.

Dodatni opis

Rok 11/2021.
0