Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Magnall Sleep 10 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Magnall Sleep 10 kapsula

Šifra proizvoda: 3953

Abela Pharm

Pakovanje: Blister

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Magnall Sleep je jedinstvena formulacija magnezijuma sa melatoninom, aktivnim oblikom folne kiseline i vitaminima B6 i B12, i pomaže da se eliminišu simptomi nesanice i poremećaja spavanja.
Blagotvorno deluje na spavanje kod osoba koje su pod stresom, rade u smenama, menjaju vremenske zone, kao i kod starijih osoba.

Način upotrebe

1 kapsula dnevno, 2 sata pre odlaska na spavanje.
 

Dejstvo

Magnall Sleep dejstvom na cirkadijalni ritam (ciklus spavanja i buđenja) ispoljava trostruki efekat:
1. Olakšava vam da brže zaspite
2. Poboljšava trajanje i dužinu, kao i kvalitet sna
3. Budite se odmorniji.

 

Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita i regulaciji hormonske aktivnosti. Kompleks vitamina B pomaže u metabolizmu masti, ugljenih hidrata i proteina.

Magnezijum i folna kiselina doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, a zajedno sa kompleksom vitamina B doprinose stvaranju energije za naredni dan.

Magnezijum i kompleks vitamina B doprinose normalnoj funkciji mišića, kao i mišićnoj relaksaciji. Bez magnezijuma naši mišići bi bili u stalnom stanju kontrakcije.

Magnezijum i kompleks vitamina B doprinose normalnoj funkciji nervnog sistema. Melatonin može doprineti neuroprotektivnom efektu kod hroničnog nedostatka sna.

Melatonin vam omogućava da skratite vreme uspavljivanja i ublaži simptome jet leg-a (cirkadijalna desinhronizacija u organizmu čoveka, nastala kao posledica letenja avionom, kroz više časovnih zona, najčešće nakon međukontinentalnih letova).
Melatonin i magnezijum imaju uticaj na kontrolu termoregulaciju vašeg tela, što je veoma važno u regulaciji cirkardijalnog ritma.

Dodatni opis

U formi kapsula koje su biljnog porekla i ne sadrži gluten. 

0