Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Lactibiane H-Py

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Lactibiane H-Py

Šifra proizvoda: 3574

Lactibiane

Pakovanje: Blister

3.300,00 RSD

Dodaj u korpu

Lactibiane H-Py probiotik za povećanje efikasnosti eradikacije (iskorenjivanja uzročnika bolesti) H-Py infekcije. Povećava uspešnost eradikacione terapije za Helicobacter pylori.


Lactibiane H-Py je inovativan spoj probiotika i fitoterapije. Namenjen je pacijentima koji se leče od Helicobacter pylori infekcije u cilju povećanja uspešnosti eradikacione terapije. Sadrži posebno odabrane probiotiske sojeve u dozi od 10 milijardi u jednoj kapsuli:
- Lactobacillus plantarum LA 301
- Lactobacillus salivarus LA 302
Takođe sadrži ekstrakt sladića koji sprečava rast Helicobacter pylori i ekstrakt proantocijanidin iz cimeta koji sprečava adheziju Helicobacter pylori za gastrične ćelije.

Specifični probiotski sojevi za Lactibiane H-Py se selektivno uzgajaju u skladu sa svim Pileje kriterijumima kvaliteta. Registrovani su i čuvaju se u Pileje nacionalnoj kolekciji Pasteur instituta.

Način upotrebe

Popiti 1 belu kapsulu i 2 braon kapsule dnevno, tokom 14 dana. Popiti kapsule sa malo vode, tokom glavnog obroka, ne u isto vreme sa ostalom terapijom.
Ne koristiti duže od 4 nedelje bez preporuke lekara.

Sastav

Bela kapsula
Sastojci:Kukuruzni skrob, Lactobacillus plantarum LA 301, Lactobacillus salivarus LA 302, hidroksipropil metilceluloza (zgušnjivač), mono i digliceridi masnih kiselina (sredstvo za povećanje zapremine), magnezijum stearat (sredstvo protiv zgrudvavanja).

Braon kapsula
Sastojci:Ekstrakt kore Cinammommum cassia, hidroksipropil metilceluloza (zgušnjivač), ekstarkt korena Glicyrrhiza glabra, kukuruzni skrob, magnezijum stearat (sredstvo protiv zgrudvavanja), sprašeni bambus.

0