Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Joint MD tablete za zglobove

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Joint MD tablete za zglobove

Šifra proizvoda: 16178

Gemini Pharmaceuticals

Pakovanje: Bočica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

JOINT MD je dijetski proizvod za smanjenje zglobne ukočenosti, poboljšanja funkcije zglobova i fleksibilnosti. Koristi se kao dodatak ishrani. Brzo i efikasno obnavlja zglobove: kolena, laktova, kičmenog stuba, ramena, vrata, kukova, šaka, skočnih zglobova i stopala.

Način upotrebe

Preporučuje se da se preparat terapijski uzima dva puta dnevno po dve kapsule (2x2), prvih 14 dana za smanjenje zglobne ukočenosti, poboljšanja funkcije zglobova i njihove čvrstine i fleksibilnosti.

Dejstvo

Osnovu delovanja JOINT MD čine tri zaštićena brenada, Joint-Guard TM, Joint Health Proprietary Blend i Joint Support Proprietary Blend, koji su nastali posle višegodišnjeg istraživanja američkih vrhunskih Univerzitetskih klinika. U sastav ulazi i hijaluronska kiselina, glavni sastojak sinovijalne tečnosti koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. MSM kompleks kao značajan izvor sumpora obezbedjuje blagotvorno dejstvo sumpora kod reumatskih tegoba, ukočenosti kao i na ceo organizam. Ekstrakt zelenog čaja kao već dobro poznati antioksidans upotpunjuje ovu formulu i čini je znatno kompletnijom. Sierrasil (Trace mineral source) predstavlja veoma značajan izvor minerala neophodnih za pravilnu regeneraciju i čvrstinu zglobova što JOINT MD čini najpotpunijim i najboljim proizvodom za regeneraciju hrskavičnog tkiva.

Sastav

Hijaluronska kiselina, Joint-Guard TM, Joint Health Proprietary Blend, EZ Move TM, Joint Support Proprietary Blend, MSM, Curcumin ekstrakt, Bromelain ekstrakt, Ekstrakt zelenog čaja, Polygonum cuspidatum ekstrakt, Alfa-lipoicna kiselina.

Dodatni opis

Ne preporučuje se upotreba kod osoba ispod 18 godina!
Za trudnice i dojilje obavezna konsultacija lekara pre upotrebe!

0