Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Ionickiss Flat četkica za zube

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Ionickiss Flat četkica za zube

Šifra proizvoda: 4378

Foreo

877,59 RSD

Dodaj u korpu

Četkica srednje tvrdoće.
IONICKISS četkica za zube medicinski dokazano uklanja čak i stare bakterije i oslobađa od zubnog plaka do 48% efikasnije od obične četkice. Ovo je prva jonizujuća četkica za zube i jedina koja se može koristiti i bez paste za zube, što je čini dostupnom uvek i svuda.
IONICKISS FLAT je namenjena korisnicima koji vole intenzivnije pranje zuba. Njena vlakna su čvršća, a glava četkice manja. 

Način upotrebe

Nakvašenim prstom dodirnite IoniPad metalnu traku kako biste pojačali protok jona. Tokom pranja zuba, prst držite na Ionipad metalnoj traci.

Da biste skinuli nastavak četkice, jednom rukom držite četkicu, a drugom rukom laganim pokretom okrenite nastavak pri dnu. Novi nastavak stavite na metalnu iglu i okretom ruke ga učvrstite za četkicu.

Obzirom da je moguće da tokom upotrebe pasta za zube, ukoliko je koristite, prodre u prostore između nastavka i tela četkice, čistite glavu četkice i metalnu iglu kada god ste u mogućnosti.

Pritiskom na IoniTest taster proverite stanje baterije. Paljenje crvene lampice je pokazatelj da je četkca spremna za upotrebu.

0