Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Imunoglukan P4H Acute 5 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Imunoglukan P4H Acute 5 kapsula

Šifra proizvoda: 2285

Medis

Pakovanje: Kutija

867,11 RSD

Dodaj u korpu
Imunoglukan Acute je prirodan i dokazano efikasan preparat za jačanje imuniteta u akutnoj fazi infekcije za odrasle i decu stariju od 12 godina. Sadrži trostruku dozu prirodnog polisaharida Imunoglukana (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovanog iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa i cink koji je značajan za normalno funkcionisanje i jačanje prirodne otpornosti organizma. Obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija. Ima idealan bezbedonosni profil, jer ne interaguje ni sa jednim lekom i mogu ga koristiti trudnice, dojilje, dijabetičari i vegeterijanci. Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva.

Obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija.

Način upotrebe

Imunoglukan Acute se primenjuje na prazan stomak. Ujutru pola sata pre doručka ili 2 sata posle večere 1 kapsula dnevno tokom 5 -10 dana.

Dejstvo

Imunoglukan se u tankom crevu (Peyerove ploče) vezuje za Dectin-1 receptore i aktivira specifični i nespecifični imunski sistem i dolazi do veće aktivnosti imunskih ćelija i povećane produkcije antitela.

Sastav

Imunoglukan 300mg, vitamin C 160mg, cink 10mg

Dodatni opis

Kontraindikovan je kod osoba sa transplantiranim organima. Pacijenti koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan Acute samo nakon saveta lekara.
0