Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

HemoVital Chagacell ruska čaga 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

HemoVital Chagacell ruska čaga 30 kapsula

Šifra proizvoda: 7434

Esensa

Pakovanje: Blister

650,00 RSD

Dodaj u korpu

Hemovital Ruska čaga je visokokvalitetan proizvod koji u svom sastavu sadrži 300mg suvog ekstrakta čage i 100mg čistog vitamina C.

Hemovital Ruska čaga kapsule i sirup:
• Pomažu kod autoimunih bolesti
• Poboljšavaju snagu i izdržljivost

Hemovital Ruska čaga kapsule i sirup se preporučuju kao efikasan modulator imunog sistema kod:
• stanja oslabljenog imuniteta
• pojačanog stresa
• virusnih infekcija 

Način upotrebe

2 do 3 puta dnevno pre jela, sa čašom vode popiti 1 kapsulu.

Dejstvo

Čaga (Inonotus obliquus Hymenochaetaceae) je gljiva koja raste kao parazit najčešće na drvetu breze. Raste u šumama širom Rusije, Severne i Istočne Evrope kao i u Koreji. Primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionaloj ruskoj i kineskoj medicini za lečenje tumora, raznih zapaljenskih bolesti, dijabetesa, reumatoidnog artritisa i za opšte podmlađivanje organizma. Zbog svoje lekovitosti nazvana je moćna gljiva. Pomaže održavanju zdrave prirodne ravnoteže (chi), daje mladolikost, vitalnost i jača imunitet. Danas se sa čagom sprovode mnoga istraživanja koja potvrđuju njena pozitivna svojstva za jačanje odbrambenih sposobnosti organizma.
U svom sastavu čaga sadrži fenole, triterpene, polisaharide, betulinsku kiselinu, beta glukan i dr. Zahvaljujući aktivnim sastojcima koje sadrži čaga se smatra moćnim sredstvom u borbi protiv stresa, koji je uzrok mnogih bolesti i neravnoteže u organizmu. Ekstrakt čage je pokazao antiproliferativno delovanje na brojne tumorske ćelije, a polisaharidi prisutni u čagi inhibiraju matriks-metaloproteinaze i smanjuju migraciju i invazivnost tumorskih ćelija. Aktivne supstance iz čage deluju antivirusno na Herpes simplex virus, imaju antiimflamatorno i antitumorsko delovanje.

Sastav

300 mg suvog ekstrakta čage, 100mg vitamina C

0