Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Guam drenažna hladna krema 200ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Guam drenažna hladna krema 200ml

Šifra proizvoda: 16777

Guam

Pakovanje: Tuba

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Guam drenažna hladna krema protiv oticanja i viška tečnosti svojom ekskluzivnom formulom ciljano tretira kritične tačke tela (noge, bedra i skočne zglobove) koje su napadnute neestetskim pojavama zbog zadržavanja tečnosti.

Način upotrebe

Kremu koristiti svakodnevno tokom minimum 3 nedelje, a odlična je u kombinaciji sa proizvodima iz DREN linije. Kremu lagano umasirajte na kožu pre spavanja jer je vreme spavanja najbolje za drenažni učinak i eliminaciju suvišne tečnosti i toksina iz organizma.

Dejstvo

Hladna Krema DREN svojom ekskluzivnom formulom ciljano tretira kritične tačke tela (noge, bedra i skočne zglobove) koje su napadnute neestetskim pojavama zbog zadržavanja tečnosti.

Sastav

Aktivni sastojci: alge (bogate jodom, gvožđem, kalcijumom i alginskom kiselinom, uspostavljaju ravnotežu, čiste, vlaže i omekšavaju kožu); kofein ima lipolitički i reducirajući efekt; drenažni komplex (bršljan, Rusco i Escin) smanjuju edeme i povećavaju propusnost kapilara i venski povrat; mentol omogućuje da se krema koristi i kod senzibilne kože, sa izraženim venama i kapilarima.

0