Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Gastroregular Gluten 20 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Gastroregular Gluten 20 kapsula

Šifra proizvoda: 2357

Pharmanova

930,00 RSD

Dodaj u korpu

GastroRegular® Gluten pomaže kod otežanog varenja glutena i osećaja:
nadutosti
grčeva
nedovoljne ispražnjenosti creva
GastroRegular® Gluten sadrži proteolitičke enzime, endopeptidaze i egzopeptidaze, koji razgrađuju unutrašnje i spoljašnje peptidne veze u proteinima, uključujući gluten iz unete hrane. Peptidne veze prisutne u glutenu se na ovaj način razlažu do nivoa aminokiselina koje organizam lakše vari.

Ovako se smanjuje štetan uticaj glutena na organizam i sprečavaju dalja oštećenja organizma. Enzimi koji ulaze u sastav ovog preparata razgrađuju istovremeno i druge proteine prisutne u hrani, poput mleka, oraha, ribe, soje, čime se omogućava brža razgradnja glutena pod uticajem ovog preparata.

Dejstvo

GastroRegular®Gluten je namenjen zdravim osobama (osobama koje vode računa o svom zdravlju,sportistima,rekreativcima,vernicima tokom posta, starijim osobama, osobama koje su na restriktivnim dijetama,veganima) koje imaju otežano varenje hrane bogate glutenom i simptome gastrointestinalne nelagodnosti kao što su bol u gornjem delu stomaka, nadutost, osećaj nedovoljne ispražnjenosti creva, krčanje i pretakanje, ali i pacijentima sa dispepsijom, IBS-om..

0