Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Foreo ISSA MINI električna četkica za zube za decu Summer Sky

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Foreo ISSA MINI električna četkica za zube za decu Summer Sky

Šifra proizvoda: 1494

Foreo

Pakovanje: Pakovanje

11.250,00 RSD

Dodaj u korpu

ISSA™ mini je električna četkica za zube koja donosi radost u vaše kupatilo! ISSA ™ mini spaja zabavne elemente s jedinstvenim silikonskim vlaknima i inovativnom tehnologijom Sonic pulsacija. Pogodna je za uzrast od 5 godina. Dostupna je u 4 vesele boje: Wild Strawberry, Summer Sky, Mango Tango i Enchanted Violet.

 

 

Način upotrebe

  1. Staviti uobičajenu pastu za zube koju dete upotrebljava.
  2. Trljati na isti način kao pri pranju zuba bilo kojom običnom četkicom.
  3. Uređaj će tokom 2 minuta rada praviti pauzu od pulsiranja na svakih 30 sekundi kako bi podsetio dete da treba da pređe na sledeći kvadrant zuba.

""

 

Dejstvo

Prednosti ISSA™ mini električne četkice za zube

ISSA mini roditeljska provera

Roditeljska provera

Nasmejano ili tužno lice na držaču četkice pokazaće roditeljima da li je dvominutno pranje zuba izvršeno u proteklih 12 časova. To je dragocena pomoć detetu pri navikavanju na kvalitetno i redovno održavanje oralne higijene.

Prilagođena nežnost

Zahvaljujući blagom pulsiranju silikonskih vlakana ISSA™ mini četkica za zube izuzetno je efikasna u čišćenju naslaga i sprečavanju karijesa, ali istovremno i nežna prema dečjim desnim i osetljivim zubima.

Vrhunska higijena

Četkica je napravljena od neporoznog silikona koji se lako čisti i sprečava taloženje bakterija.

Energetska efikasnost

Kada se baterija potpuno napuni, dečja električna četkica se može koristiti do 200 puta, dok glava četkice traje čitavih godinu dana.

Svi Foreo uređaji imaju dvogodišnju garanciju i desetogodišnju garanciju kvaliteta.

Dodatni opis

Uz ISSA™ mini električnu četkicu za zube deca će na jednostavan i zabavan način naučiti kako da samostalno i pravilno vode oralnu higijenu. ISSA™ mini četkica za zube preporučuje se deci uzrasta od najmanje 5 godina. Zahvaljujući posebno prilagođenom dizajnu, četkica je savršena za male dečje šake, pa je najmlađi mogu lako držati i samostalno korisiti. Uz napredni sistem provere, roditelji će moći da prate svoje mališane kako bi bili sigurni da se deca svakog jutra i večeri pridržavaju navike dvominutnog pranja zuba. Novi pristup dečjoj dentalnoj nezi stvoren za ISSA™ mini električnu četkicu odlikuju blago pulsiranje i nežna silikonska vlakna. Tom kombinacijom dobija se veoma nežna, ali i efikasna dečja četkica za zube kojom se sprečavaju povrede desni do kojih dolazi pri korišćenju tradicionalnih grubih četkica. Laganost uređaja, živopisne boje i zabavni dizajn učiniće pranje zuba aktivnošću kojoj će se svako dete radovati. ISSA™ mini električnu četkicu za zube obožavaju deca i roditelji širom sveta!

 

 

Dodaci koji se mogu nabaviti uz ISSA™ mini dečju četkicu za zube:

ISSA-MINI

Oralnu higijenu treba držati na visokom nivou već od malih nogu. Evo nastavaka uz električnu četkicu koji će vam u tome pomoći:
 

  • ISSA™ mini silikonska glava za četkicu - napravljena u celini od medicinskog neabrazivnog silikona, ova glava četkice čisti i polira zube pružajući dečjim desnima nežnu masažu. Nastavak je potrebno zameniti na svakih godinu dana.
  • ISSA™ mini Hybrid nastavak - hibridna glava četkice kombinuje silikonska i PBT polimerska vlakna. Zahvaljujući tom spoju, istovremeno je uspešna u čišćenju plaka i nežna prema desnima. Nastavak je potrebno zameniti posle 6 meseci korišćenja.

 

""

0