Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Foreo uređaj za čišćenje lica i anti-aging masažu za normalnu i osetljivu kožu

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Foreo uređaj za čišćenje lica i anti-aging masažu za normalnu i osetljivu kožu

Šifra proizvoda: 1480

Foreo

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

LUNA™ uređaj za čišćenje lica i Anti-Aging koristi T-Sonic™ pulsacije kako bi nežno uklonio mrtve ćelije kože, nečistoće i ostatke šminke. Uređaj se javlja u tri različite verzije koje se prilagođavaju kombinovanoj, osetljivoj i veoma osetljivoj koži. Može se koristiti svakodnevno, a istovremeno u svoj revolucionarni dizajnu uključuje i Anti-Aging tehnologiju.

Način upotrebe

KAKO SE KORISTI FOREO LUNA™ UREĐAJ

PREUZMITE FOREO LUNA™ KORISNIČKI PRIRUČNIK

  1. Skinite šminku sa lica i nanesite preparat za čišćenje kože.
  2. Navlažite uređaj LUNA™ i blagim pokretima očistite bradu, obraze, zatim čelo i na kraju nos. Nežno pomerajte uređaj kružnim pokretima po površini lica 1 minut.
  3. Umijte lice nakon jednominutnog čišćenja.
  4. Nanesite kremu ili serum kojim se inače negujete, zatim pokrenite Anti-aging način rada i priljubite površinu za anti-aging na regije sklone boranju - na predelu između obrva, na slepoočnicama i na prevojima između nosa i usana. Preporučuje se zadržavanje po 12 sekundi na svakoj regiji (na istek preporučenog perioda uređaj će upozoriti kratkom pauzom).

""

 

 

Dejstvo

T-SONIC™ SNAGA ČIŠĆENJA I ANTI-AGE

Zastarele i neefikasne metode čišćenja lica ručnom masažom ili četkama koje su napravljene od oštrih vlakana, stvar su prošlosti. LUNA™ linija uređaja za čišćenje lica, uklanja 99.5% nečistoća i prljavština iz kože, a medicinski silikon od kog je izrađena čini je 35 x više higijenskim uređajem od bilo koje klasične četke za čišćenje lica. Uređaji proizvedeni pod okriljem Foreo kompanije nisu samo odraz implementacije visokih tehnologija, već su i lako prenosivi kako bi Vam uvek bili na dohvat ruke.

 

 

NEVEROVATNO GLATKA I BLISTAVA KOŽA

Transformišite svoju dnevnu rutinu nege lica u 2-minutni ritual koji revitlizuje i pomlađuje lice. Posle samo 3 dana korišćenja LUNA™ uređaja za čišćenje lica, oplemenićete svoju kožu vidno zdravijim i blistavijim izgledom, a redovna upotreba učiniće Vašu kožu mlađom i elastičnijom.

Dodatni opis

KARAKTERISTIKE LUNA™ UREĐAJA

OTKRIĆE U NEZI KOŽE

Zahvaljujući snazi od 8.000 T-Sonic™ pulsacija koje LUNA™ oslobađa u jednoj minuti kroz silikonsku površinu četke, osigurava se dubinsko čišćenje koje je istovremeno nežno za kožu.

MEDICINSKI NEŽNI SILIKON

Nežna silikonska četka napravljena je od niza zaobljenih dodirnih tačaka koje nežno klize licem. Mekana silikonska glava uređaja omogućuje svakodnevno čišćenje lica, ostavljajući za sobom izvanredan osećaj na koži.

OPCIJA ZA ANTI AGING MASAŽU

LUNA™ usmerava pulsacije nižih frekvencija kroz Anti-Age stranu putem koncentričnih silikonskih nabora direktno na područja sklona borama, zaglađuje ih i učvršćuje izgled kože.

PAMENTNA INVESTICIJA

Uređaj ne zahteva zamenu glave četke i dolazi s 2-godišnjim totalnom garancijom uz 10 godina garancije na kvalitet - koža će Vam biti dugotrajno zahvalna.

INTELIGENTAN ŠVEDSKI DIZAJN

Potpuno vodootporna i prilagođena za upotrebu tokom tuširanja, LUNA™ je lagana i jednostavna za korišćenje. Uređaj ima kompaktan dizajn i integrisanu bateriju koja između dva punjenja traje do 450 punih upotreba, što ga čini pogodnim za putovanje. Zahvaljujući bezbednosnom poklopcu ulaza za punjač, uređaj se može koristi u kadi, pod tušem, ili bilo gde drugo.

 

 

0