Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Foreo Luna Fofo Mint

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Foreo Luna Fofo Mint

Šifra proizvoda: 4261

Foreo
PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Kompaktni uređaj koji kombinuje pametnu četku za čišćenje lica i uređaj za analizu kože.
LUNA fofo ima napredne senzore koji se povezuju sa aplikacijom FOREO radi merenja nivoa hidratacije, i prikazuju zdravlje kože. Pritiskom tipke rezultati se učitavaju u uređaj i nude program za čišćenje lica T-Sonic™ pulsacijama, koji je prilagođen tvom jedinstvenom profilu kože.

 

LUNA fofo omogućava praćenje stanja kože i na osnovu toga pruža jedinstvene rutine čišćenja lica koje se prilagođavaju tvojoj koži. Uređaj prati i reaguje na unutrašnje i spoljne faktore koji utiču na zdravlje kože, uključujući promene u klimi, prehrani i unosu vode, radi postizanja savršenog tena, gde god se zatekneš.

 

Nakon svake analize kože aplikacija FOREO stvara jedinstvenu rutinu čišćenja lica i povezuje je s uređajem LUNA fofo kako bi čišćenje bilo prilagođeno potrebama vaše kože i ostvarilo optimalne rezultate. Redovna analiza rezultira personalizovanom rutinom, baš svaki put.

 

Nakon skeniranja, očitavanja kože koriste se za stvaranje jedinstvenog programa nege s personalizovanom jačinom i trajanjem čišćenja za ključna područja lica. Osim toga, T-Sonic™ pulsacije visoke frekvencije i mekana silikonska površina uređaja čiste lice od masnoća, nečistoća i ostataka šminke, nežno uklanjajući mrtve ćelije na koži.

Način upotrebe

1. Povezivanje
Preuzmite aplikaciju FOREO For You koja je dostupna na servisima App Store (iOS) i Google Play (Android). Pratite uputstva za kreiranje profila na ekranu.
Povežite svoj uređaj LUNA fofo s aplikacijom FOREO For You: uđite u aplikaciju i zatim kliknite CONNECT. Pritisnite i držite digme u sredini pet sekundi sve dok simbol kamere na vašem uređaju LUNA fofo ne počne da treperi.

2. Analiza
Očistite i osušite lice pre analiziranje kože. Kada budete spremni, pritisnite tipku ANALYZE na ekranu. Uputstva na ekranu reći će vam da stavite oba senzora četke LUNA fofo na četiri područja lica, prema redosledu prikazanom na ekranu.
Nakon obrade učitavanja senzora rezultati analize kože biće prikazani na ekranu.

 

3. Čišćenje lica
Očistite kožu korišćenjem jedinstvenog programa četke LUNA fofo. Nanesite svoj omiljeni proizvod za čišćenje lica, ovlažite uređaj i uključite ga tako da držite „ON“ pritisnutim 1 sekundu.
Malenim kružnim pokretima nežno pomerajte površinu za čišćenje uređaja LUNA fofo po licu. Uređaj će nakratko prekinuti s radom i tako vam dati do znanja da je vreme da pređete na drugo područje lica.

 

4. Završni dodir
Nakon rutine čišćenja, isperite i osušite lice i po želji nanesite proizvod za negu kože. LUNA fofo prilagođava rutinu vašim potrebama, zato redovno analizirajte kožu da biste svaki put osigurali optimalni program čišćenja lica.

Dodatni opis

Uređaj LUNA fofo jedinstven je zbog naprednih hipoalergenskih pozlaćenih senzora, koji su integrisani u medicinski neporozni silikon a koji omogućavaju ovom uređaju, za čišćenje i analizu lica, očitavanje nivoa hidratacije kože. LUNA fofo rezultate šalje direktno na ekran telefona tako da si uvek u korak sa svim promenama na koži.

 

Zablistaj u tili čas pritiskom na dugme! LUNA fofo analizira kožu u samo nekoliko sekundi, nakon čega šalje jednominutni program čišćenja lica prilagođen potrebama kože direktno na tvoj uređaj. Rutina se u potpunosti prilagođava tvojoj koži i na taj način joj omogućava optimalno stanje i zdravlje, gde god te život odvede.

 

Neporozni silikon uređaja LUNA fofo koji se brzo suši do 35 je puta više higijenski od četki izrađenih od najlona pa je u potpunosti otporan na bakterije. Dvozonska površina ovog uređaja prilagođena je svim tipovima kože i dizajnirana za temeljno, precizno čišćenje.

 

Uređaj LUNA fofo napajaju 2 zamenjive AAA baterije. Svaka promena baterija pruža ti do 400 korišćenja, što osigurava celu godinu personalizovanih rutina čišćenja kod kuće i u pokretu!

Slični proizvodi

0