Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Foreo ISSA električna četkica za zube Lavander

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Foreo ISSA električna četkica za zube Lavander

Šifra proizvoda: 1496

Foreo

Pakovanje: Pakovanje

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

GRUBA PREMA PLAKU - NEŽNA PREMA ZUBIMA I DESNIMA

Kao prva električna četkica napravljena u celini od silikona, Foreo® ISSA™ unosi korenite promene u svakodnevnu kućnu dentalnu negu. Redovna upotreba ujutru i uveče u trajanju od 2 minuta biće dovoljna da svojim zubima podarite belinu, a desnima zdravlje. Novi pristup svakodnevnoj dentalnoj nezi osmišljen za Foreo® Issa™ električnu četkicu odlikuju visok intenzitet pulsiranja i nežnost silikonskih vlakana.

 

Tom kombinacijom dobija se veoma nežna, ali i efikasna električna četkica za zube kojom se sprečavaju povrede desni i oštećenja zubne gleđi do kojih dolazi pri korišćenju zastarelih grubih četkica. Zahvaljujući pažljivo razvijenoj tehnologiji, Foreo® Issa™ četkica stvara idealnu količinu trenja kako bi blago i efikasno otklonila zubne fleke i naslage i osigurala zdravlje usne duplje i blistavu belinu zuba.

Način upotrebe

Kako se koristi Foreo® ISSA™ električna četkica za zube?

Staviti na glavu četkice uobičajenu pastu za zube.
Trljati na isti način kao pri pranju zuba bilo kojom običnom četkicom.
Uređaj će tokom 2 minuta rada praviti pauzu od pulsiranja na svakih 30 sekundi, radi podsećanja da treba preći na sledeći kvadrant zuba.

 

""

Dejstvo

 

Prednosti Foreo® ISSA™ električne četkice za zubeVisok intenzitet pulsiranja i silikonska vlakna

Jedinstvena kombinacija visokog intenziteta pulsiranja i silikonskih vlakana omogućava ISSA™ električnoj četkici da efikasno ukloni zubne naslage i nečistoće sa zuba pružajući istovremeno nežnu masažu desnima.

3D fleksibilna glava četkice

Zahvaljujući trodimenzionalnoj fleksibilnosti glave četkice, ISSA™ stiže do svih nepristupačnih predela u usnoj duplji.

Vrhunska higijena zuba

Četkica je napravljena od neporoznog silikona koji se lako čisti i sprečava taloženje bakterija, te nežno uklanja zubni plak i sprečava povlačenje desni.

Energetska efikasnost

Kada se baterija potpuno napuni, četkica se može koristiti do 365 puta i ne zahteva držanje u bazi, dok glava četkice traje čitavih godinu dana.

Svi Foreo uređaji imaju dvogodišnju garanciju i desetogodišnju garanciju kvaliteta.

Dodatni opis

Dodaci koji se mogu nabaviti uz ISSA™ električnu četkicu za zube:

ISSA™ nije samo četkica za zube, već pametno rešenje za kompletno oralno zdravlje. Evo nastavaka uz četkicu koji čine svakodnevnu oralnu higijenu kompletnom:

  • ISSA™ silikonska glava za četkicu - napravljena u potpunosti od medicinskog neabrazivnog silikona, ova glava četkice čisti i polira zube pružajući desnima nežnu masažu. Nastavak je potrebno zameniti na svakih godinu dana.
  • ISSA™ Hybrid nastavak - hibridna glava četkice napravljena je od kombinacije silikonskih i PBT polimerskih vlakana i kao takva je istovremeno efikasna u čišćenju plaka i nežna prema osetljivim desnima. Nastavak je potrebno zameniti na svakih 6 meseci.
  • ISSA™ Tongue Cleaner nastavak - silikonska glava za detaljno čišćenje jezika. Treba je zameniti jednom godišnje.

 

""

0