Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Ferrimore kapi 30ml
Ferrimore kapi 30ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Ferrimore kapi 30ml

Šifra proizvoda: 2717

Hemofarm

Pakovanje: Bočica sa aplikatorom

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Dodatak ishrani namenjen deci u fazi razvoja.

Obezbeđuju izvor gvožđa i vitamina D3 koji doprinose normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca, normalnoj kognitivnoj i funkciji imunog sistema, rastu i razvoju kostiju

Način upotrebe

FerriMore kapi su namenjene za oralnu upotrebu. Preporučeno doziranje je 1 ml dnevno ili po uputstvu lekara, uz ili nakon obroka. FerriMore kapi su prijatnog ukusa jagode. Mogu se primeniti narazblažene ili rastvorene u vodi, soku ili mleku.

Radi lakšeg doziranje koristite priloženu kapaljku.

Dejstvo

FerriMore kapi sadrže gvožđe (gvožđe - pirofosfat) u obliku lipozomalnog kompeksa (lipozomalno gvožđe). Gvožđe u FerriMore kapima je obavijeno fosfolipidnim dvoslojem (lipozomom) i ne dolazi u direktan kontakt sa sluznicom digestivnog trakta. Inovativna lipozomalna tehnologija stoga obezbeđuje visoku bioraspoloživost (iskoristljivost), dobru gastrointestinalnu podnošljivost gvožđa (bez stomačnih tegoba, mučnine i konstipacije (zatvora)), bez metalnog ukusa u ustima.

Dodatni opis

FerriMore kapi su namenjene deci od navršene 3 godine i starijoj deci. Preporučenu dnevnu dozu ne treba prekoračiti. Pre svake upotrebe bočicu je potrebno promućkati. Slučajan unos gvožđa može biti fatalan za malu decu. Deca osetljiva na neki od sastojaka ne treba da uzimaju FerriMore kapi.

0