Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Eucerin Noćni Serum Hyaluron paket

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Eucerin Noćni Serum Hyaluron paket

Šifra proizvoda: 3728

Eucerin

Pakovanje: Pakovanje

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

U paketu se nalazi Eucerin Hyaluron Filler noćni intenzivni serum i Eucerin Hyaluron Filler dnevna krema SPF30.

Eucerin Hyaluron Filler noćni intenzivni serum:
Dvostruka efikasnost: anti-age piling i hidratantni serum za sve tipove kože.
Zahvaljujući kombinaciji pilinga i seruma poboljšava se tekstura kože, podstiče regeneracija ćelija i popunjavaju čak i duboke bore tokom noći. Koža je glatka i sjajna.

Dermatolozi koriste injekcije hijalurona i pilinge kako bi podmladili kožu koja stari. Inspirisan ovim tretmanima, Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum kombinuje dve moćne formule za višestruke anti-age efekte:

Obnovljenje teksture kože i sjaj: Kremasta emulzija sadrži efikasni AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksikiselina) i glicin saponine.
AHA kompleks nežno odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja kože dok glicin saponini stimulišu biosintezu hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima gde duboke bore nastaju.
Hidratacija i popunjavanje bora: Transparentni gel kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u povrsinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca (koja je 40 puta manja) prodire dublje, u epidermalne slojeve kože gde duboke bore nastaju.
Dve formule se kombinuju na koži i čine je glatkom. Ovaj inovativni preparat je formulisan da se koristi tokom noći. Kada se redovno koristi, Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum klinički i dermatološki dokazano podstiče obnavljanje teksture kože, stimuliše regeneraciju ćelija i popunjavajući čak i najdublje bore. Kože je glatka i sjajna.

 

Kako koristiti:Nanesite uveče na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte.
Pritisnite vrh pumpice na sredini kako bi izašla optimalna količina preparata.
Pomešajte obe formulacije na dlanu.
Izbegavajte direktan kontatk s očima.
Preparat može da poveća osetljivost kože na sunce i zbog toga je preporuka da koristite dnevnu negu sa minimalnom zaštitom SPF30 svaki dan nakon korišćenja preparata, kao i nedelju dana nakon prestanka primemene preparata.
Za najbolje rezultate, koristite preparat u kombinaciji sa drugim proizvodima iz Hyaluron-Filler linije.

 

 

Eucerin Hyaluron Filler dnevna krema SPF30:

Dnevna krema protiv bora za sve tipove kože sa UVB i UVA zaštitom.
Dnevna krema sa SPF30 koja efikasno popunjava čak i duboke bore za podmlađeni izgled.

Pogodna za sve tipove kože, Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30 je dnevna hidratantna krema koja deluje na prve znakove starenja. Popunjava fine linije i duboke bore pružajući podmlađeni izgled. Sa SPF30 i UVA filterima štiti kožu od prevremenog starenja uzrokovanog suncem. Eucerinova jedinstvena kombinacija hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca ciljano popunjava čak i duboke bore. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u površinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja, prodire u dublje epidermalne slojeve gde se duboke bore formiraju.
Zahvaljujući SPF30 i UVA zaštiti, Eucerin Hyaluron-filler Dnevna krema SPF30 pomaže u prevenciji fotostarenja (prevremenog starenja kože uzrokovanog suncem) i produbljivanja postojećih bora.

 

Kako koristiti:Nanesite ujutro na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte.
Blago umasirajte u kožu.
Izbegavajte kontakt sa očima.
Za najbolje rezultate koristite u kominaciji sa Eucerin Hyaluron-Filler Koncentratom i Eucerin Hyaluron-Filler Noćnom kremom.
Ukoliko je potrebno, kao dodatnu zaštitu od sunca nanestie Eucerin Anti-age Fluida za zaštitu od sunca SPF50.

 

0