Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift noćna krema 50ml 25% popusta
Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift noćna krema 50ml 25% popusta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift noćna krema 50ml 25% popusta

Šifra proizvoda: 3464

Eucerin

Pakovanje: Teglica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Noćna krema za nadoknadu volumena za sve tipove kože.

Noćna krema za nadoknadu volumena je pogodna za sve tipove kože. Sadrži magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu za ciljanu borbu sa višestrukim uzročnicima opadajućeg volumena kože.

 

Tokom vremena koža gubi volumen i čvrstinu: konture lica su slabo definisane i ekspresija lica se menja. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćna krema je specijalno formulisana da popunjava duboke bore, vrati konture licu i pruži efekat zatezanja.

Ova krema kombinuje tri aktivna sastojka koji ciljaju specifične slojeve kože: Magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen*, oligo peptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena* i hijaluronska kiselina koja inenzivno hidrira kožu i popunjava bore. Redovnom upotrebom, Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift Noćna krema pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen i vrate konture licu. Fine linije i duboke bore su vidno smanjene, a kože je primetno nežnija i mekša.

 

Način upotrebe

Koristite uveče na dobro očišćeno lice, vrate i dekolte.
Blago umasirajte u kožu.
Za najbolje rezultate koristite u kombinaciji sa Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremom za područje oko očiju SPF15 i Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevnom kremom SPF 15 za suvu ili normalnu i mešovitu kožu.

0