Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Doppelherz Aktiv Ginseng 200mg

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Doppelherz Aktiv Ginseng 200mg

Šifra proizvoda: 3477

Doppel Herz

Pakovanje: Blister

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

-za smanjenje umora
-podržava mentalne performanse

Ginseng je jedna od najstraijih azijskih biljaka.Naziva se još i korenom života.

Tajna delovanja ginsenga krije se u delatnim jedinjenjima - ginsenozidima. Jedno od njegovih značajnih delovanja je pojačavanje moždane aktivnosti, te mentalne i fizičke snage, uz odgađanje psihofizičkog umora. Ginseng je poznati energetik koji, potičući intenzivnije iskorišćavanje masnih kiselina iz rezervnih masti u procesu stvaranja energije za rad mišića, štedi visinu šećera u krvi tokom treninga i takmičenja.

Rezultati istraživanja pokazali su da ginseng povećava koncentraciju kiseonika u tkivima, čime se kontrolira stvaranje mlečne kiseline i značajno smanjuje proces anaerobne glikolize. Time se štede mišići, mišićni umor nastupa znatno kasnije i manje je izražen, a oporavak je mnogo brži. Zbog toga je izuzetno koristan starijim ljudima i plućnim bolesnicima. Prema zapisima kineske medicine, ginseng delotvorno pomaže kod problema impotencije i poremećaja krvnog pritiska.
Potrebno je upozoriti na jednu karakteristiku ginsenga: niske doze povisuju, dok visoke doze snižavaju krvni pritisak. Povoljno deluje kod slabokrvnosti, upalnih bolesti zglobova, probavnih smetnji, te otklanja nesanicu, umor i cirkulacijske smetnje. Uticajem na žlezde s unutrašnjim izlučivanjem (endokrine žlezde), pomaže u potpunom iskorišćavanju vitamina i mineralnih tvari u organizmu.

Način upotrebe

Uzima se jedna kapusla dnevno.

0