Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

D - Mannuro Brusnica 19 kesica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

D - Mannuro Brusnica 19 kesica

Šifra proizvoda: 4949

Pharmanova

1.994,73 RSD

Dodaj u korpu

D - Mannuro Brusnica kesice se koriste kod infekcija urinarnog trakta, za prevenciju infekcija urinarnog trakta, kod starijih osoba, kod žena, posebno u periodu menopauze, kod dece, prilikom pada imuniteta, prilikom primene određenih kontracepcijskih sredstava, nakon operativih zahvata urinarnog trakta, kod ugradnje katetera.

Dejstvo

D-mannURO deluje na principu antiadhezivne terapije tj. sprečavanja vezivanja bakterija na receptore koji se nalaze na površini ćelija urinarnog trakta.

D-manoza koja ulazi u sastav D-mannURA se vezuje na fimbrije bakterije E.coli sprečavajući na taj način njeno vezivanje na glikoproteinske receptore urinarnog trakta. Bakterije tako ostaju suspendovane u urinu i s njim se izlučuju napolje tokom procesa diureze.

Soka brusnice ima isto delovanje s obzirom da sadrži fruktozu i polimere proantocijanidina koji deluju istim mehanizmom kao i D-manoza. Zahvaljujući sinergističkom delovanju aktivnih sastojaka D-mannURO uklanja E. Coli iz urinarnog trakta čime se uklanja glavni uzrok upale.

Sastav

D-manoza - Vezuje se za fimbrije na ćelijama bakterija onemogućavajući im da se zadržavaju u urinarnom traktu te pomaže njihovom izlučivanju iz organizma.

Brusnica - Sadrži fruktozu i polimere proantocijanidina koji sprečavaju vezivanje bakterija na zidove organa urinarnog trakta te pogoduju njihovom izlučivanju.

0