Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Curaprox Ultra Soft 5460 četkica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Curaprox Ultra Soft 5460 četkica

Šifra proizvoda: 6236

Curaprox

Pakovanje: Pakovanje

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Inovacija kada je reč o netraumatičnim četkicama za zube. Izuzetno meka, ali i dalje čvrsta i sa svojstvima efikasnog čišćenja. Cetkica sa 5460 Curen vlakana. Ovo omogućava korišćenje prefinjenih filamenata za nežno, dubinsko čišćenje četkicom. Sa svojom malom, kompaktnom glavom, CURAPROX Sensitive četkica čisti intenzivnije i nežnije. Kako god da čistite zube CURAPROX CS četkicom, Vaš jezik će odmah osetiti razliku – zubi su glatki, čisti i prirodno izgledaju belji.

Više od 5460 izvanredno finih, gusto složenih CUREN vlakana oblikuje efikasnu i vrlo nežnu površinu četkice. Vlakna efikasno čiste zube i desni , bez traumatizacije zubnih vratova. Zahvaljujuć i svojoj nežnosti, CUREN vlakna čiste plak i iz kritičnih delova bez ikakvog pritiska, čime se onemogućavaju oštećenja desni.

CUREN vlakna su manje savitljiva od najlonskih vlakana i zadržavaju svoju čvrstoću u mokrom stanju u ustima, kao i u suvom stanju. Ta svojstva omogućavaju izradu četkice za zube sa ogromnim brojem izvanredno tankih vlakana.

0