Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Collagenfix Direkt 20 kesica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Collagenfix Direkt 20 kesica

Šifra proizvoda: 4988

Esensa

Pakovanje: Kutija sa kesicama

2.800,00 RSD

Dodaj u korpu

COLLAGENFIX®, tečni kolagen za peroralnu primenu, predstavlja inovaciju u svetu suplemenata na bazi kolagena zahvaljujući specijalnoj tečnoj formulaciji u monodoznom pakovanju sa bioaktivnim peptidima kolagena (Fortigel®) obogaćenih vitaminom C, manganom, bakrom i hijaluronskom kiselinom.

 

-ublažava bol i povećava pokretljivost zglobova
-pospešuje obnavljanje hrskavice
-za primenu kod sportista i fizički aktivnih osoba – za očuvanje pravilne funkcije zglobova
-omogućava brži oporavak nakon sportskih povreda
-kod prekomernog opterećenja zglobova nastalog usled fizički zahtevnih poslova ili gojaznosti
-za prevenciju i usporavanje nastanka degenerativnih promena u zglobovima prouzrokovanih starenjem ili prekomernim opterećenjem
-„beauty“ suplement koji doprinosi zdravom i lepom izgledu kože i kose, jer oralni unos peptida kolagena i hijaluronske kiseline povećava elastičnost i hidrataciju kože, usporava nastanak i smanjuje vidljivost postojećih bora

Način upotrebe

Sadržaj se konzumira direktno iz kesice, bez potrebe za razblaživanjem pre upotrebe. 

Dejstvo

Inovativna, patentirana aktivna komponenta – Fortigel® sadrži bioaktivne peptide kolagena koji se veoma lako i brzo apsorbuju u crevima nakon peroralne primene i potom akumuliraju u hrskavici, gde značajno stimulišu njenu regeneraciju. Pospešivanjem obnavljanja zglobne hrskavice, dolazi do olakšavanja tegoba koje se javljaju na nivou zglobova, kao što su bol, ukočenost i smanjena pokretljivost.

Hijaluronska kiselina predstavlja veoma značajnu komponentu zglobne hrskavice i sinovijalne tečnosti. Ona održava viskoznost zglobne tečnosti („podmazuje zglob“), doprinosi očuvanju funkcije, kao i održavanju zdravlja zglobne hrskavice i okolnih struktura.

 

Vitamin C doprinosi pravilnoj sintezi kolagena, dok minerali mangan i bakar doprinose fiziološkom stvaranju i održavanju funkcije vezivnog tkiva, čime ova tri sastojka ostvaruju dodatni pozitivni učinak na zdravlje kostiju i zglobova. Pored toga, ove komponente COLLAGENFIX®-a pružaju i snažnu odbranu organizmu od dejstva slobodnih radikala i oksidativnog stresa.
 

Sastav

-bioaktivni peptidi kolagena (Fortigel®)
-vitamin C
-mangan
-bakar
-hijaluronska kiselina male molekulske mase

0