Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Coli B sirup 150ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Coli B sirup 150ml

Šifra proizvoda: 25758

Erba Vita

Pakovanje: Bočica

1.419,53 RSD

Dodaj u korpu

- Pomaže prirodne digestivne procese kod dece
- Ima spazmolitički i karminativni efekat
- Olakšava eliminaciju gasova iz creva i smanjuje bolne spazme
- Deluje blago umirujuće
Preporučuje se kod:
- Otežane eliminacije gasova kod dece
- Bolnih grčeva
- Nadutosti i flatulencije

Način upotrebe

Deca starija od 3 godine: 5ml 2-3 puta na dan rastvoreno u vodi ili nekoj drugoj tečnosti.

Sastav

SIPA PIOCA je nerafinisani organski sirup dobijen prirodnom enzimskom obradom skroba tapioke. Ne sadrži saharozi i gluten, pogodan je za one koji pate od celijakije. Veoma je slatkog i prijatnog ukusa. Nije rafinisan tako da je prvobitan sastav mikro hranljivih materija očuvan i u gotovom proizvodu.
FRUCTOLYSAT podrazumeva inovativnu i originalnu tehnologiju ekstrakcije iz svežih biljakakorišćenjem mešavine glicerola, vode i fruktooligosaharida iz šećerne repe, koja prodire u srž biljne ćelije i u potpunosti se obogaćuje njenim sastojcima, koji ostaju nepromenjeni. Na taj način fructolysat predstavlja potpun, koncentrovan i stabilan ekstrakt koji zadržava sve aktivne sastojke i minerale biljaka od kojih je napravljen. Sadrži fruktooligosaharide koji pospešuju aktivnost intestinalnih bifidobakterija.
LIPA deluje sedativno, ali ne izaziva pospanost. Naročito je pogodna kod anksioznosti, hiperaktivnosti, ne izaziva naviku. Deluje spazmolitički na glatku muskulaturu digstivnog trakta i korisna je kod abdominalnih bolova i grčeva.
MATIČNJAK je izuzetan regulator gastrične sekrecije. Deluje kao sedativ, karminativ, spazmolitik, koristan je za tretmna blage nervne napetosti i poremećaja spavanja kao i kod blagih gastrointestinalnih smetnji.
KAMILICA ima antiseptičko, spazmolitičko i karminativno dejstvo. Reguliše bilijarnu i gastričnu sekreciju, stimuliše apetit i deluje blago sedativno.
KOMORAČ čiji aktivni princip sadrži anetol supstancu koja stimuliše varenje. Pospešuje peristaltiku creva i deluje kao karminativ. reguliše bakterijsku floru i pomaže oslobađanje od gasova.

0