Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Cellenergy Q10 50mg 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Cellenergy Q10 50mg 30 kapsula

Šifra proizvoda: 3238

Alkaloid

Pakovanje: Kutija

1.265,26 RSD

Dodaj u korpu

Preporučuje se za očuvanje pravilne funkcije kardiovaskularnog sistema, kao zaštita od oksidativnog stresa i pomoć u stvaranju energije na ćelijskom nivou.

Način upotrebe

Jedna kapsula sa decilitrom vode nakon obroka.

Dejstvo

Koenzim Q10 je moćan antioksidans koji transformiše energiju iz hrane u energiju koju telo koristi za svoje metaboličke procese i mišićnu funkciju.

Suplementacija koenzima Q10 se preporučuje i svim pacijentiama koji koriste statine. Kako je utvrđeno da statini (lekovi koji deluju na smanjenje stvaranja holesterola u organizmu) dovode do deficita koenzima u srčanom mišiću, počela je njegova rutinska primena uz terapiju statinima.

Koristan je kod postinfarktnog stanja jer obezbeđuje bolje snabdevanje energijom preostalog dela zdravog srčanog mišića.

Koenzim Q10 u proizvodu CellEnergy Q10 je dobijen prirodnim procesom fermentacije. Prirodni oblik koenzima Q10 je rastvorljiv u vodi i ima 3-4 puta veću resorpciju u telu u odnosu na oblik rastvorljiv u mastima.

CellEnergy Q10 sadrži vitamin E i selen, koji doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Ekstrakt crnog bibera povećava resorpciju koenzima Q10.

Sastav

Jedna kapsula sadrži:

50 mg koenzima Q10 (ubidekarenon, dobijen prirodnom fermentacijom);
50 mg vitamina E ( u obliku D-alfa tokoferol acetata);
20 mg ekstrakta ploda crnog bibera sa 10-15% piperina;
80 µg selena.

0