Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Cedralex Krema 150ml
Cedralex Krema 150ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Cedralex Krema 150ml

Šifra proizvoda: 1754

Ostali Brendovi

Pakovanje: Tuba

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Kako bi naše noge izdržale svakodnevni stres dugotrajnog sedenja ili stajanja u visokim potpeticama, farmaceutska kompanija Servier Healthcare razvila je novu kremu za noge Cedralex. Cedralex je krema za noge koja svojom bogatom teksturom nežno hidrira kožu i uz trenutni efekat hlađenja umanjuje osećaj teških i umornih nogu!

Način upotrebe

Istisnuti malu količinu kreme na dlan, lagano umasirati u kožu pokretima na gore od članka do sredine butine. Ponavljati nanošenje do četiri puta dnevno, kada osetite težinu u nogama. Osjećaju olakšanja doprineće prijatan miris koji potiče od pažljivo biranih sastojaka korzikanskog limuna!

Dejstvo

Blagotvorna svojstva glavnih sastojaka udružena su u inovativnu formulaciju Cedralex kreme koja osigurava jedinstven trostruki efekat pa krema već nakon prvog korišćenja trenutno olakšava tegobe, osvežava i hidrira umorne noge! Formula je bez parabena i dermatološki testirana, a potrošačko testiranje pokazalo je da čak 96% korisnika potvrđuje trenutni efekat smanjenja osećaja teških i umornih nogu.

0