Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Cartinorm+D3 vitamin 60 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Cartinorm+D3 vitamin 60 tableta

Šifra proizvoda: 8438

Goodwill Pharma

Pakovanje: Blister

2.550,00 RSD

Dodaj u korpu
Cartinorm®+D3 je hrana za posebne medicinske namene koja sarži vitamin D3 i vitamin C, kalcijum, mangan, hrom, glukozamin i hondroitin sulfat. 
Namenjena za posebne nutritivne potrebe kod poremećaja u zglobovima izazvanih nepovoljnim stanjem kostiju i mišića kojima je neophodna dodatna potpora specifičnih vitamina i minerala.
Cartinorm+D3 se preporučuje kod posebnih nutritivnih potreba koje nastaju usled poremećaja zglobova i hrskavice (usled bolesti zglobova ili povećanog opterećenja nosećih zglobova) ili usled nepovoljnog stanja kostiju i mišića, na primer kod osoba sa viškom kilograma, starijih osoba, sportista, kod osoba koji se bave teškim fizičkim poslovima ili poslovima koji zahtevaju dugo stajanje.

Način upotrebe

Odrasli 2 film tablete dnevno. Preporučuje se neprekidna upotreba u trajanju od najmanje 3 meseca. Tokom upotrebe proizvoda, neophodno je unositi dovoljnu količinu vode (najmanje 2 litra vode dnevno). Proizvod je pogodan za dugotrajno i kratkotrajno doziranje. Tablete je neophodno uzeti tokom ili posle jela, sa dovoljnom količinom tečnosti. U slučaju poteškoća pri gutanju, tablete je moguće polomiti ili smrviti pre uzimanja.

Sastav

Aktivni sastojci 1 dnevna doza (2 film tablete):
Vitamin D3 (holekalciferol) 50 µg=  2000 IU 
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 80 mg  
Kalcijum (kalcijum-karbonat) 120 mg  
Mangan (mangan-sulfat) 2 mg  
Hrom (hrom(III)-pikolinat) 40 µg  
Glukozamin-sulfat, kalijum-hlorid (iz ljuskara) 1500 mg  
Hondroitin-sulfat, natrijum 800 mg

Neželjeno dejstvo

Ovaj proizvod se mora koristiti pod nadzorom lekara. Nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane za osobe kojima je namenjen. Nije za parenteralnu upotrebu. Nemojte prekoračivati preporučenu dozu.
Osobe alergične na ljuskare ne bi trebalo da koriste ovaj proizvod.
0