Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Camille Snail Gel

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Camille Snail Gel

Šifra proizvoda: 8441

Ostali Brendovi

Pakovanje: Kutijica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Prirodan gel na bazi ekstrakta puževe sluzi, belgijske proizvodnje.
1. Eliminiše sitne bore oko očiju
2. Uklanja akne i ožiljke
3. Smanjuje ožiljke
4. Smanjuje bore
5. Smanjuje hiperpigmentaciju
6. Uklanja strije

 

Način upotrebe

Camille Pužev Gel nema neželjena dejstva, koža ga veoma dobro podnosi i namenjen je celom telu. Nakon što očistite lice ili kožu, preporučuje se upotreba dva puta dnevno, ujutru i uveče. Redovnom negom sa Camille Puževim Gelom možete veoma brzo videti i osetiti rezultate na vašoj oštećenoj i iziritiranoj koži. Zbog izuzetne delotvornosti Camille Pužev Gel obnavlja ćelije, pa ćete osetiti blago i prijatno smirenje. Pomoću Camille Puževog Gela možete rešiti svaki problem vaše kože.

Dejstvo

1. Sitne bore oko očiju će se smanjiti upotrebom Camille Puževog Gela. One će postati pliće a samim tim manje vidljive. Sprečava nastanak novih bora.
2. Izgled ožiljaka i akni biće poboljšan upotrebom Camille Puževog Gela dva puta dvnevno. Vaša koža će biti glatka i zdrava.
3. Camille Pužev Gel će pomoći da se vaši ožiljci smanje. Ožiljci će biti manje vidljivi, a koža će biti glatka. Vaša koža će izgledati mnogo zdravije a ožiljci i hrapavost će biti vidno smanjeni.
4. Bore će se smanjiti tokom upotrebe Camille Puževog Gela. One će postati pliće i manje vidljive. Pored toga sto smanjuje posotjeće sprečava pojavu novih bora.
5. Hiperpigmentacija će biti manje izražena sa upotrebom Camille Puževog Gela. Pigmentacija će biti smanjena i vaša koža će izgledati mnogo zdravije.
6. Camille Pužev Gel se može koristiti na svim delovima tela. Na primer, na mestima gde su se pojavile strije. Strije će postati manje vidljive, a vaša koža će biti glatka.

0