Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Calmosine Sommeil 14 kesica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Calmosine Sommeil 14 kesica

Šifra proizvoda: 5263

Ostali Brendovi
PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Calmosine Sommeil je prirodan i umirujući napitak koji poboljšava kvalitet sna.
Pomaže odraslima i deci iznad 3 godine koja imaju uznemirenost i poremećaj spavanja (teškoće sa uspavljivanjem, često se bude u toku noći, imaju neredovan san, noćne strahove, hodaju u snu). Sve to utiče na rast i razvoj dece i njihovu dnevnu aktivnost, jer su zbog manjka sna često umorni.

Napitak pomaže da se lakše uspostavi pravilan ritam spavanja. Kesice su posebno dizajnirane za laku i praktičnu primenu, po želji roditelja.

Način upotrebe

Popiti nerazblaženo ili razblaženo u maloj količini vode uveče, pre odlaska na spavanje.

Deca od 3 -7 godine: jedna doza od 10 ml.

Deca preko 7 godina i odrasli: dve doze od 10 ml.

Uzima se u periodu od dve nedelje. Po potrebi može da se ponovi. Ukus koji je prijatan za decu. Laka i jednostavna primena, direktno iz kesice.
 

Dejstvo

Matičnjak je biljka koja pripada porodici Lamiaceae. Vekovima se list matičnjaka koristi za ublažavanje uznemirenosti i razdražljivosti, za lakše uspavljivanje i poboljšanje kvaliteta sna.
 

Citronovac je biljka koja pripada porodici Verbenacaea. List citronovca pomaže da se uspostavi ritam spavanja zahvaljujući svojim umirujućim svojstvima.
 

Pomorandža je biljka koja pripada porodici Rutaceae. Cvet pomorandže je naročito cenjen zbog svoje delikatne i nežne arome.
 

Sastav

1 kesica (10 ml): • vodeni ekstrakti organskih biljaka: - lista matičnjaka Melissa officinalis - lista citronovca Aloysia triphylla - cveta pomorandže Citrus aurantium • voda • biljni glicerol • fruktoza • limunska kiselina 

Bez konzervansa i veštački dodatih aroma.

0