Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Biostatine Forte 30 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Biostatine Forte 30 tableta

Šifra proizvoda: 2120

Pharmalife

Pakovanje: Blister

960,00 RSD

Dodaj u korpu

Poboljšava lipidni status, štiti srce i krvne sudove.

Biostatine forte je dodatak ishrani sa fermentisanim crvenim pirinčem, ekstraktom lista artičoke i bioflavonoidima citrusa, za održavanje normalnog nivoa lipida u krvi.
Biljni ekstrakti su visokog kvaliteta, prečišćeni i standardizovani na aktivne supstance. Svojim udruženim dejstvom, oni efikasno snižavaju vrednosti ukupnog holesterola, LDL i triglicerida.
Monakolin K iz crvenog pirinča predstavlja prirodni statin (lovastatin) i doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi. Povoljan efekat se postiže dnevnim unosom od 10 mg monakolina K.
Ekstakt lista artičoke smanjuje apsorpciju holesterola i njegovu sintezu. Smanjuje ukupan i LDL holesterol, umereno povećava HDL holesterol. Poboljšava funkciju endotela krvnih sudova kod hiperholestrolemije.
Flavonoidi citrusa imaju značajan efekat na očuvanje elastičnosti i funkcije krvnih sudova, kao i na zaustavljanje procesa ateroskleroze i stvaranja tromba u venama.
Biostatine forte tablete se preporučuju kao dodatak ishrani osobama sa povišenim holesterolom i trigliceridima u krvi, kao i pacijentima koji imaju neželjene efekte na terapiji hemijskim statinima.

Način upotrebe

1 tableta dnevno, pre ručka ili večere sa dosta vode.

Dejstvo

BIOSTATINE FORTE, 30 tabl – Aktivni sastojci iz Biostatine forte deluju udruženo (sinergijom) i daju pojačani efekat sniženja holesterola i triglicerida. Zbog svog jedinstvenog prirodnog sastava Biostatine forte ima i dodatne povoljne efekte na metabolizam:
– Reguliše sintezu i lučenje žučnih kiselina, čime olakšava varenje.
– Poboljšava funkciju endotela krvnih sudova.
– Deluje antiinflamatorno i antioksidantno na zidove krvnih sudova.
– Sprečava nastanak i progresiju ateroskleroze.

Sastav

BIOSTATINE FORTE, 30 tabl, dijetetski proizvod
Originalne formulacije, kompleksnog sastava i sadrži jedinstvenu kombinaciju prečišćenih, standardizovanih biljnih ekstrakata:

– Fermentisanog crvenog pirinča (Oriza sativa, Monascus purpureus d.e)

- Lista artičoke (Cynara scolymusd.e)

- Citroflavonoida (hesperidin 60%)

0