Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Biocollagenix Lift prašak 120g

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Biocollagenix Lift prašak 120g

Šifra proizvoda: 4200

Esi
PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Biocollagenix Lift prašak za pripremu napitka je dijetetski suplement sa hidrolizovanim ribljim kolagenom tipa I i tipa III, visoke čistoće i koncentracije.
Kolagen koži daje tonus, elastičnost i otpornost prema nastanku bora.

Kolagen je neophodan u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju, zuba, omogućava zategnustost kože i krvnih sudova i utiče na proizvodnju keratina i u izgradnji mišića. Starenjem i intenzivnom fizičkom aktivnošću organizam gubi kolagen. Ovo ima za posledicu smanjenje debljine, gustine, otprornosti i gipkosti tkiva koja sadrže kolagen što posledično dovodi do starenja kože, artroze, osteoporoze, povreda mišića, kostiju, zglobova. Gubitak endogenog kolagena se može nadoknađivati unosom egzogenog kolagena, odnosno hranom i dodacima ishrani.

Kolagen tipa I i tipa III preporučuje se za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata, za povećanje elastičnosti krvnih sudova, brže zarastanje rana i za zdravlje kože, kose i noktiju.

Način upotrebe

Odrasli: 5 g praška (jedna i po kašičica) rastvoriti u 150 ml negazirane vode i popiti, najbolje uveče neposredno pre spavanja. Prašak dodati u suvu čašu i dopuniti vodom do 150 ml. Mešati do potpunog rastvaranja i popiti odmah po pripremi. 

Sastav

Biocollagenix Lift prašak sadrži 5000 mg kolagena tipa I i III u jednoj dozi.
 

Dodatni opis

Ne sadrži: gluten, zaslađivače, dodate šećere, veštačke arome, veštačke boje, derivate mleka, GMO, konzervanse, laktozu.
Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

0