Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

BioLiver kapi 100ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

BioLiver kapi 100ml

Šifra proizvoda: 4132

Ostali Brendovi

Pakovanje: Blister

946,60 RSD

Dodaj u korpu

Prirodni preparat za smanjenje visokog holesterola i triglecirida, za čišćenje masne jetre, kontrolu šećera i insulina.

BioLiver kapi čiste jetru i normalizuju njen rad, smanjuju apetit kod insulinske rezistencije, koriste se kao biljni lek za ciste u jetri. 

Način upotrebe

Rastvoriti 30 kapi (oko 1,6 ml) u 200 ml vode i popiti, 3 puta dnevno, uvek pre ili između obroka.
 

Dejstvo

BioLiver bljne kapi za holesterol i trigleciride je tradicionalna receptura poznatih lekovitih biljaka koje blagotvorno deluju na stomak, creva, izlučivanje vode, masnu jetru, pankreas i čiste krv. To je biljni tonik koji stimuliše žlezde sa unutrašnjim lučenjem, hormone i enzime i deluje kao prirodni lek za insulinsku rezistenciju – biljni lek za kontrolu apetita.

Osim svojstva da kapi za holesterol i trigleciride smanjuju holesterol, one smanjuju šećer, regulišu rad enzima jetre, stimulišu žuč, pomažu kod revitalizacije jetre, potpomaže rad pankreasa i žuči, smanjuju apetit kod insulinske rezistencije, služe kao prirodni lek za ciste u jetri jer ih smanjuju. Osim što su prevashodno biljne kapi za skidanje holesterola koriste se i kao prirodni lek za masnu jetru i biljni lek za insulinsku rezistenciju.

 

BioLiver je jedini prirodni preparat za insulinsku rezistenciju koji deluje na smanjenje gladi i apetita kod normalnih osoba ali i kod pacijenata koji imaju metabolički sindrom i predijabetično stanje. Ovo su biljne kapi za jetru koje regulišu hormone i šećer u krvi smanjući anksioznost i stalnu glad i potrebu za slatkim kod običnih osoba ali i kod pacijenata koji imaju insulinsku rezistenciju. Zato su idealno prirodno sredstvo za dijetu i mršavljanje.

Sastav

lekovite biljke koje ulaze u formulu BioLivera kapi za jetru su: Artičoka, Kantarion, Petrovac, Neven, Pitoma nana, Hajdučka trava i Maslačak.

0