Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

BioBran 250mg - Jedinstven proizvod za jačanje imuniteta.

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

BioBran 250mg - Jedinstven proizvod za jačanje imuniteta.

Šifra proizvoda: 1471

LV-Pharm

6.428,16 RSD

Dodaj u korpu

BioBran je jedinstven proizvod, koji je napravljen pomoću patentiranog enzimskog procesa od omotača pirinča (mekinja). Dijetna vlakna iz omotača pirinča se u postupku proizvodnje pomoću enzima gljive šitake pretvaraju u kratka vodorastvorljiva dijetna vlakna. Aktivni prirodni sastojak je jedinjenje arabinoxilan (MGN-3). Ova vlakna se apsorbuju u krvotok iz tankih creva.

BioBran tablete se primenjuju kod pacijenata sa:

  • virusnim infekcijama – grip, virusni HPV, herpes simpleks, herpes zoster, hepatitis A, B i C, HIV…,
  • autoimunim oboljenjima – reumatoidni artritis, sistemski eritemski lupus, celijakija, perniciozna anemija, vitiligo, skleroderma, psorijaza, inflamatorna bolest creva, Hašimoto bolest, Adisonova bolest, Gravesova bolest, reaktivni artritis, Sjogerov sindrom, dijabetes tip 1,
  • alergijskim oboljenjima različite etiologije,
  • bakterijskim infekcijama,
  • nestabilnog imuniteta, sa čestim recidivima infekcija.

Način upotrebe

Doziranje:
– Preporučena dnevna doza: sedam dana po dve tablete popiti posle obroka, a nakon toga smanjiti dozu na jednu tabletu dnevno.
– U teškim slučajevima (maligna oboljenja) terapijska doza je od jedan do tri grama dnevno.

Napomena:
– Primena u trudnoći i tokom dojenja se ne preporučuje.
– Kod primene u pedijatrijskoj populaciji potreban je oprez i prilagođavanje doze (15-45 mg/kg telesne težine dnevno, odnosno 1/3-1/4 količine za odrasle).

Dejstvo

Snažan imunomodulator i imunostimulator

BioBran tablete se primenjuju kao imunomodulator i imunostimulator u prevenciji protiv malignih oboljenja kao i kod pacijenata sa malignim oboljenjima koji dobijaju hemoterapiju i terapiju zračenjem (u cilju smanjenja neželjenih efekata standardne terapije) kao i u pripremi onkoloških pacijenata za hirurški zahvat, kako bi se isti što bolje podneo.

BioBran ispoljava imunomodulatorno dejstvo putem stimulacije posebne grupe limfocita – NK ćelija (engl. natural killer cells), koji imaju značajnu ulogu u odbrani organizma protiv virusa i tumorskih ćelija.

Na molekularnom nivou pod uticajem BioBrana smatra se da dolazi do povećanja produkcije citokina i povećanja broja granula unutar NK ćelija, koje sadrže više citotoksičnih supstanci (perforini, granzimi, granulozini i dr.) značajnih za antimikrobno i antitumorsko delovanje.

Nema zabeleženih neželjenih dejstava i toksičnosti ni nakon više godina primene. BioBran je bezbedan za korišćenje čak i kod dece ali sa prilagođenim doziranjem prema telesnoj težini deteta.
Ne sadrži genetski modifikovane sastojke.
Pogodan je za vegetraijance.

0