Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Bio-kult 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Bio-kult 30 kapsula

Šifra proizvoda: 26158

Bio Kult

Pakovanje: Kutija

960,00 RSD

Dodaj u korpu

Bio-Kult® kapsule sadrže 14 sojeva probiotskih kultura, korisnih bakterija, koje održavaju ravnotežu i prirodni imunitet digestivnog sistema. 

Način upotrebe

Uzeti 1 do 2 kapsule jedanput ili dvaput dnevno, uz jelo. Kapsule se mogu progutati cele ili se sadržaj kapsule može se sipati u hranu ili napitak.

Kod uzimanja antibiotika: 4 kapsule dnevno u toku dana, ali ne u isto vreme u toku dana kada se uzima antibiotik. Bio-Kult kapsule koristiti još 2 nedelje posle prestanka uzimanja antibiotika.

Kod putovanja: nedelju dana pre putovanja uzimati uobičajenu dozu. Tokom putovanja povećati dozu na 4 kapsule dnevno. Bio-Kult kapsule koristiti još najmanje nedelju dana posle završetka putovanja.

Deca iznad 12 godina starosti: polovina doze za odrasle osobe.

Dejstvo

Primenjuje se kod smetnji sa varenjem kod:

  • Sindroma preosetljivih creva - spastični kolon ili sindrom iritabilnog kolona (Irritable bowel Syndrome, IBS);
  • Upalnih procesa creva (Inflammatory Bowel Disease, IBD);
  • Dugotrajnog korišćenja antibiotika;
  • Dijareje (Leaky Gut Syndrome, sindrom izmenjene propustljivosti crevne barijere);
  • Putovanja.

Sastav

1 kapsula sadrži najmanje 2 milijarde probiotskih bakterija (2.00 x109 CFU / kapsuli).

Probiotske bakterije: Bacillus subtilis PXN* 21, Bifidobacterium bifidum PXN 23, Bifidobacterium breve PXN 25, Bifidobacterium infantis PXN 27, Bifidobacterium longum PXN 30, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Lactobacillus delbruecki ssp.bulgaricus PXN 39, Lactobacillus casei PXN 37, Lactobacillus plantarum PXN 47, Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Lactobacillus helveticus PXN 45, Lactobacillus salivarus PXN 57, Lactococcus lactis ssp. lactis PXN 63, Streptococcus thermophilius PXN 66.

0