Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Bio-Oil 25ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Bio-Oil 25ml

Šifra proizvoda: 4493

Bio-Oil

Pakovanje: Blister

618,23 RSD

Dodaj u korpu

Bio-Oil je posebno ulje za negu kože koje poboljšava izgled ožiljaka, strija i neujednačenog tena. Takođe je efikasan za kožu koja stari kao i za dehidriranu kožu. 

 

Formulacija Bio-Oil-a je kombinacija ekstrakata biljaka i vitamina suspendovanih u uljanoj bazi (podlozi). Sadrži revolucionarni sastojak PurCellin Oil™, koji menja uljanu konzistenciju, čineći ga laganim za nanošenje i nemasnim. Ovo osigurava da će sva dobra svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti apsorbovana u kožu.
 

Dejstvo

Ožiljci predstavljaju sastavni deo procesa zarastanja i posledica su prekomerne proizvodnje kolagena na mestu rane. Kako vreme prolazi, ožiljci prolaze kroz brojne promene, ali su trajne prirode. Formulacija ulja Bio-Oil poboljšava izgled ožiljaka, ali ih ne može ukloniti.
Bio-Oil treba kružnim pokretima utrljati na ožiljak, dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri meseca. Na novim ožiljcima, Bio-Oil se može primenjivati tek kada ožiljak zaraste, pri čemu se ne sme koristiti na oštećenoj koži.

 

Kada se telo širi brže od kože koja ga prekriva, koža puca i dolazi do pojave ožiljaka tokom njenog zarastanja. Ovi se ožiljci na površini kože javljaju kao strije.
Strije su trajna pojava, pa iako formulacija ulja Bio-Oil poboljšava njihov izgled, ne može ih ukloniti.
Bio-Oil treba kružnim pokretima utrljati na strije, dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri meseca.

Tokom trudnoće, primenjuje se od početka drugog trimestra na područja sklona pojavi strija, kao što su stomak, grudi, donji deo leđa, kukovi, zadnjica i butine.

 

Neujednačen ten javlja se kada telo ne proizvodi adekvatnu količinu melanina.Bio-Oil poboljšava izgled neujednačenog tena.
Bio-Oil treba naneti na zahvaćena područja dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri meseca. Bio-Oil ne sadrži faktor zaštite od sunca. Ako koristite kremu za sunčanje, nanesite je tek kada koža u potpunosti upije Bio-Oil.

 

Izborana koža, koja se obično povezuje sa starenjem, pre svega je posledica slabljenja sistema podrške kolagena i elastina u koži. Bio-Oil sadrži brojne sastojke koji vraćaju plastičnost koži, čineći je mekšom, glatkijom i gipkijom, čime se umanjuje izgled izborane kože. Bio-Oil ima i ulogu hidratantnog sredstva, čime se poboljšavaju tekstura, boja i izgled sitnih linija i bora.
Bio-Oil treba naneti na zahvaćena područja dva puta dnevno.

 

Sastav

Ekstrakt cveta biljke Calendula Officinalis (ulje nevena)
Ulje biljke Lavandula Angustifolia (ulje lavande)
Ulje lista biljke Rosmarinus Officinalis (ulje ruzmarina)
Ulje cveta biljke Anthemis Nobilis (ulje kamilice)
Vitamini
Retinil-palmitat (Vitamin A)
Tokoferil-acetat (Vitamin E)
Uljna baza
Tečni parafin
Triizononanoin
Cetearil-etilheksanoat
Izopropilmiristat
Ulje divlje soje
Ulje suncokretovog semena

BHT
Bisabolol
Aroma (ruža)
Parfem
Alfa-izometil jonon
Amil-cinamal
Benzil-salicilat
Citronelol
Kumarin
Eugenol
Farnezol
Geraniol
Hidroksicitronelal
Hidroksiizoheksil 3-cikloheksen karboksaldehid

Limonen
Linalol

0