Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Babytol D3 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Babytol D3 30 kapsula

Šifra proizvoda: 26143

4U pharma

Pakovanje: Blister

680,00 RSD

Dodaj u korpu
Babytol D3 sadrži vitamin D3, neophodan vašoj bebi od samog rođenja.
U skladu sa evropskim i nacionalnim preporukama pedijatara, vitamin D3 se primenjuje preventivno od 8.dana života, za zdrav razvoj kostiju i zuba, u dozi od 400 IJ dnevno. Nakon godinu dana savetuje se suplementacija u dozi od 400 IJ dnevno, u zimskim mesecima (od oktobra do marta).
Nedostatak vitamina D3 može izazvati lomljivost kostiju, demineralizaciju i krhke kosti, odnosno bolest pod imenom rahitis.
Sa primenom jedne kasule dnevno bićete potpuno sigurni da Vaša beba prima neophodan vitamin u tačnoj dnevnoj dozi, za zdrav rast i razvoj. 

Način upotrebe

Proizvod se preporučuje svoj deci od četvrtog meseca do kraja prve godine kod sve novorođenčadi na prirodnoj ishrani. Ako je novorođenče na ishrani adaptiranim mlekom proizvod se preporučuje posle dve nedelje starosti, bez K1 vitamina jer je mlečna formula obogaćena vitaminom K1 u zavisnosti od dnevnog unosa mleka beba unese oko 50 mcg vitamina K1 dnevno putem formule.

Način primene: gornji deo kapsule okrenuti, povući i ukloniti.Sadržaj staviti u kašičicu čaja, vode ili mleka.Daje se na dan po jedna kapsula, koji sadrži D3 vitamina 400 IJ.

0