Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Farba za kosu Delicato 6.3 tamno zlatno plava 140ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Farba za kosu Delicato 6.3 tamno zlatno plava 140ml

Šifra proizvoda: 26436

Biokap

Pakovanje: Kutija

1.300,00 RSD

Dodaj u korpu

NutriColor boja za kosu nastala je kao rezultat temeljnog istraživanja koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.

Način upotrebe

Sadržaj tube sipati u razvijač boje, pa dobro promućkati da se homogenizuje smesa. Staviti rukavice, pa otkinuti zaštitini čep i na prethodno iščetkanu kosu nanositi najpre na koren kose. Lagano umasirati i ostaviti da deluje 20 minuta. Nakon toga naneti ostatak sadržaja po celoj dužini kose i ostaviti da deluje još 15 minuta. Nakon isteka vremena nanesite sadržaj priloženog šampona i balzama i dobro isperite kosu.

Dejstvo

Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boja i supstanci omogućava upotrebu boje za kosu kod trudnica, mladih, osoba alergičnih na sintetičke farbe, osoba sa zdravstvenim problemima i svih koji žele prirodne tonove i zdravo farbanje kose. Dobro prekriva sedu kosu i ima dugotrajno dejstvo.

Sastav

Osnovni sastojci : biljni proteini pšenice, soje, pirinača i zobi, lipofilne kiseline voća i vrbe i prirodni UV filteri.

Dodatni opis

Prirodna Boja za Kosu bez Amonijaka, Rezorcinola i p-fenilendiamina

0