Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Farba za kosu Delicato 6.3 tamno zlatno plava 140ml

Farba za kosu Delicato 6.3 tamno zlatno plava 140ml

Šifra proizvoda: 26436

Biokap

Pakovanje: Kutija

1.181,32 RSD

Dodaj u korpu

Lista želja

NutriColor boja za kosu nastala je kao rezultat temeljnog istraživanja koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.

Način upotrebe

Sadržaj tube sipati u razvijač boje, pa dobro promućkati da se homogenizuje smesa. Staviti rukavice, pa otkinuti zaštitini čep i na prethodno iščetkanu kosu nanositi najpre na koren kose. Lagano umasirati i ostaviti da deluje 20 minuta. Nakon toga naneti ostatak sadržaja po celoj dužini kose i ostaviti da deluje još 15 minuta. Nakon isteka vremena nanesite sadržaj priloženog šampona i balzama i dobro isperite kosu.

Dejstvo

Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boja i supstanci omogućava upotrebu boje za kosu kod trudnica, mladih, osoba alergičnih na sintetičke farbe, osoba sa zdravstvenim problemima i svih koji žele prirodne tonove i zdravo farbanje kose. Dobro prekriva sedu kosu i ima dugotrajno dejstvo.

Sastav

Osnovni sastojci : biljni proteini pšenice, soje, pirinača i zobi, lipofilne kiseline voća i vrbe i prirodni UV filteri.

Dodatni opis

Prirodna Boja za Kosu bez Amonijaka, Rezorcinola i p-fenilendiamina

0