Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

ALixir 400 Protect

ALixir 400 Protect

Šifra proizvoda: 3917

Pharmanova

2.734,76 RSD

Dodaj u korpu

Lista želja

Alixir 400 Protect je dodatak ishrani sa visokom dozom polifenola, poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronije.
 

Polifenoli su najmoćniji prirodni antioksidansi, čija se pozitivna dejstva na zdravlje i zaštitna uloga u organizmu kontinuirano ispituju i otkrivaju. Primenjeni u ishrani tokom dužeg vremena smanjuju upale, pomažu u prevenciji dijabetesa i oboljenjima kardiovaskularnog sistema, imaju pozitivno dejstvo na tzv. dobre bakterije u crevima, pomažu varenje i regulisanje telesne težine, a osim toga čuvaju lepotu i mladalački izgled kože,poboljšavaju raspoloženje.

Način upotrebe

Popiti sadržaj jedne bočice od 30 ml jednom dnevno ujutru, posle jela.

 

Sportisti kao i osobe koje se rekreativno bave sportom: po jednu bočicu dnevno 1-2 meseca u kontinuitetu, tokom priprema, kako u pripremnom trenažnom periodu, tako i tokom aktivnog bavljenja sportom u periodu takmičarske sezone. Uzimanje se može ponoviti 2 do 3 puta godišnje, uz pauze od po 2 meseca.
Zdrave osobe, kao podršku u očuvanju imunoloških snaga organizma, borbi protiv oksidativnog stresa i očuvanju zdravlja kardiovaskularnog sistema, kao pomoć u očuvanju metaboličkih funkcija jetre i kao pomoć kod stanja anemija i kod dijabetesa: po jednu bočicu dnevno tokom 7 dana u mesecu. Uzimanje se može ponavljati svakog meseca, u periodima od po 7 dana.

Odrasle osobe kao podrška u tretmanu stanja izazvanih oksidativnim stresom kao što su:kardiovaskularna oboljenja, metaboličke bolesti, dijabetes tip 2, masna jetra, oslabljen imunitet. Uzimati po jednu bočicu dnevno 1-2 meseca u kontinuitetu.

Uzimanje se može ponoviti 2 do 3 puta godišnje, uz pauze od po 2 meseca.

0