Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

ALixir 400 Protect

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

ALixir 400 Protect

Šifra proizvoda: 3917

Pharmanova

3.100,00 RSD

Dodaj u korpu

Alixir 400 Protect je dodatak ishrani sa visokom dozom polifenola, poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronije.
 

Polifenoli su najmoćniji prirodni antioksidansi, čija se pozitivna dejstva na zdravlje i zaštitna uloga u organizmu kontinuirano ispituju i otkrivaju. Primenjeni u ishrani tokom dužeg vremena smanjuju upale, pomažu u prevenciji dijabetesa i oboljenjima kardiovaskularnog sistema, imaju pozitivno dejstvo na tzv. dobre bakterije u crevima, pomažu varenje i regulisanje telesne težine, a osim toga čuvaju lepotu i mladalački izgled kože,poboljšavaju raspoloženje.

Način upotrebe

Popiti sadržaj jedne bočice od 30 ml jednom dnevno ujutru, posle jela.

 

Sportisti kao i osobe koje se rekreativno bave sportom: po jednu bočicu dnevno 1-2 meseca u kontinuitetu, tokom priprema, kako u pripremnom trenažnom periodu, tako i tokom aktivnog bavljenja sportom u periodu takmičarske sezone. Uzimanje se može ponoviti 2 do 3 puta godišnje, uz pauze od po 2 meseca.
Zdrave osobe, kao podršku u očuvanju imunoloških snaga organizma, borbi protiv oksidativnog stresa i očuvanju zdravlja kardiovaskularnog sistema, kao pomoć u očuvanju metaboličkih funkcija jetre i kao pomoć kod stanja anemija i kod dijabetesa: po jednu bočicu dnevno tokom 7 dana u mesecu. Uzimanje se može ponavljati svakog meseca, u periodima od po 7 dana.

Odrasle osobe kao podrška u tretmanu stanja izazvanih oksidativnim stresom kao što su:kardiovaskularna oboljenja, metaboličke bolesti, dijabetes tip 2, masna jetra, oslabljen imunitet. Uzimati po jednu bočicu dnevno 1-2 meseca u kontinuitetu.

Uzimanje se može ponoviti 2 do 3 puta godišnje, uz pauze od po 2 meseca.

0