Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

3-HOT 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

3-HOT 30 kapsula

Šifra proizvoda: 5098

LV-Pharm

1.070,00 RSD

Dodaj u korpu

3-HOT kapsule su namenjene za smanjenje odnosno eliminaciju bolova; snižavanje povišene temperature; protivupalne procese.

3-HOT je prirodni aspirin koji nema štetnih efekata za želudac i crevni trakt. Idealan je za eliminaciju ukočenosti vrata, ramena i leđa. 

Način upotrebe

Popiti dva puta dnevno po jednu kapsulu.

Dejstvo

Kora bele vrbe (60% salicina) je efikasna protiv bolova, povišene temperature kao i protivupalno sredstvo pa se od davnina kora bele vrbe u narodu koristi za ublažavanje bolova u mišićima, za osteoartritične i reumatske tegobe, glavobolje i groznice.


Povratić (0,3% partenolida) je takođe efikasan protiv bolova, kao i protivupalno sredstvo, što je dovelo do tradicionalne upotrebe biljke povratić za tretiranje migrenske glavobolje, groznice, prehlade, a ti se efekti pripisuju uglavnom lišću i / ili cveću zbog prisustva seskviterpenskih laktona (među kojima je najznačajniji partenolid).


Smola biljke bosvelija (65% bosvelinske kiseline) koristi se u terapeutske svrhe za ublažavanje bolnog artritisa i reumatizma, za simptomatski tretman inflamatorne bolesti creva (Kronova bolest i ulcerozni kolitis), bronhijalnu astmu, kontrolu lipida u krvi, antikoronarni plak, zaštitu jetre.

Sastav

Kapsule sadrže ekstrakt kore bele vrbe (60% salicina), povratića (0,3% partenolida) i smole biljke bosvelija (65% bosvelinske kiseline).

 

Suvi ekstrakt kore vrbe (standardizovan na 60% salicina)……………………………….75mg/kapsuli
Suvi ekstrakt cveta povratića (standardizovan na 0,3% partenolida)………………….40mg/kapsuli
Suvi ekstrakt smole bosvelije (standardizovan na 65% bosvelinske kiseline) ………50mg/kapsuli

0