Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

PUORI M3 - Lako apsorbujući organski magnezijum kompleks (veganski) - 120 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

PUORI M3 - Lako apsorbujući organski magnezijum kompleks (veganski) - 120 kapsula

Šifra proizvoda: 17221

Puori

Pakovanje: Blister

3.600,00 RSD

Dodaj u korpu
Puori M3 je dijetetski suplement sa magnezijumom u visoko bioraspoloživim oblicima taurinata i glukonata i dodatkom cinka, vitamina B6 i jabučne kiseline za bolju apsorpciju i optimalni  efekat.

Način upotrebe

Odrasli i deca iznad 11 godina po 3 kapsule dnevno, uz dovoljno tečnosti, poželjno 30 minuta pre spavanja, posle vežbanja, ili prema preporuci lekara.

Dejstvo

Puori M3 je dijetetski suplement sa magnezijumom u visoko bioraspoloživim oblicima taurinata i glukonata i dodatkom cinka, vitamina B6 i jabučne kiseline za bolju apsorpciju i optimalni  efekat. Magnezijum je jedan od najzastupljenijih minerala u našem organizmu, uključen u preko 300 procesa. Magnezijum i vitamin B6 doprinose normalnom energetskom metabolizmu i sprečavanju umora i iscrpljenosti. Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita, održavanju normalnog zdravlja kostiju i normalnoj funkciji mišića.  Cink doprinosi održavanju zdravlja kostiju, normalnom metabolizmu makronutrijenata  i ugljenih hidrata, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin B6 doprinosi održavanju normalnog metabolizma proteina i glikogena.                                                                      Ne samo da će vam magnezijum omogućiti bolji san zahvaljujući svojoj sposobnosti da opušta mišiće, već će i unbrzati oporavak nakon napornih fizičkih aktivnosti. Uključivanje magnezijuma u ​​vašu ishranu će vam pomoći da poboljšate funkciju mišića, održite ravnotežu elektrolita i smanjite umor. Kombinovanje magnezijuma sa cinkom ima još veći efekat, zbog izuzetno visoke važnosti cinka za zdravlje imunog sistema.                                          Uzimanjem PUORI M3, ne unosite samo organski magnezijum i cink, već i jedinstvena mešavinu sa jabučnom kiselinom i vitaminom B6, koja obezbeđuje maksimalnu apsorpciju ovih minerala. 
Rezultat testiranja čistoće svake serije možete proveriti skeniranjem QR koda na svakoj bočici Puori M3.
Zašto smo napravili M3?
Mnogi suplementi magnezijuma su zasnovani na vrstama magnezijuma koje telo teško apsorbuje. Stoga smo želeli da kreiramo prirodni dodatak magnezijuma koji se fokusira na najbolju moguću apsorpciju u telu i na taj način osigurava da dobijete dobre efekte magnezijuma.
Puori M3 Magnezijum kompleks je prilagođen veganima.

Minerali u M3 potiču iz morske vode i dubljih slojeva zemlje bogatih ovim specifičnim mineralima. Minerali se ekstrahuju, prečišćavaju i mešaju zajedno.

U M3 koristimo dve vrste organskih oblika magnezijuma (magnezijum glukonat i magnezijum taurinat). Pokazalo se da organski oblici magnezijuma imaju veću bioraspoloživost i apsorpciju u telu u poređenju sa neorganskim oblicima magnezijuma.

Pored toga, dodaju se vitamin B6 i jabučna kiselina kako bi se povećao efekat, apsorpcija minerala iz creva i u ćelije.                                                                                             

Sastav

  Dnevna doza od 3 kapsule M3 sadrži 225mg magnezijuma (Mg-taurinat, Mg-glukonat), 8mg cinka (cink-pikolinat) i 8mg vitamina B6.
0