Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Eucerin nudi rešenje protiv suvišnog i prekomernog znojenja

Pouzdanost i efikasnost Eucerin® dezodoranasa i antiperspiranata klinički je zasnovana i dokazana.

U nasoj apoteci u ponudi su novi Eucerin® dezodoransi i antiperspiranti koji pružaju pouzdanu i efikasnu zaštitu od suvišnog i prekomernog znojenja, čak i za osobe koje su do sada bezuspešno pokušavale da reše ovu neprijatnost ili imaju problematičnu ili preosetljivu kožu!

Pouzdanost i efikasnost Eucerin® dezodoranasa i antiperspiranata klinički je zasnovana i dokazana.

Eucerin® antiperspirant Intensive sprej, jedan od tri preparata u novoj Eucerin® liniji, suvišno znojenje smanjuje za 91%, a pruža zaštitu čak 72 sata! Dugotrajan efekat ovaj preparat obezbeđuje zahvaljujući formulaciji koja smanjuje količinu znoja na površini kože, deluje antibakterijski i pomaže u smanjenju telesnih mirisa.

Eucerin® antiperspirant Strong Roll-On (50ml) pruža pouzdanu 48-časovnu zaštitu. Prati ga blagi miris koji je pogodan za oba pola i može se koristiti na osetljivoj koži čak i neposredno nakon brijanja jer ne sadrži alkohol. Štiti i od nastanka neprijatnog mirisa na rukama i stopalima kod osoba koje pate od prekomernog znojenja u tim regijama.

Da je efikasna i pouzdana zaštita moguća i kada je u pitanju preosetljiva koža, dokazuje Eucerin® Roll-on sensitive dezodorans sa kojim ste sigurni i zaštićeni čitava 24 časa! Formulacija ovog preparata ima pH vrednost ispod 6, ne sadrži parfeme, boje i konzervanse, ali efikasno smanjuje bakterijsku aktivnost i potiskuje znojenje kod osoba čija koža ne podnosi dezodoranse, kao i kod onih koji pate od atopijskog dermatitisa, psorijaze i ekcema kože pazuha.

Inače, svi preparati iz linije Eucerin® dezodoranasa i antiperspiranata bezbedni su za upotrebu za osobe starije od 10 godina!

0