Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Glycovital Female 20 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Glycovital Female 20 tableta

Šifra proizvoda: 18479

Vemax Pharma

Pakovanje: Blister

2.800,00 RSD

Dodaj u korpu
Glycovital Female namenjen je ženama sa policističnim jajnicima i insulinskom rezistencijom. 
Preporučuje se kod problema sa začećem i infertilitetom, nerdovnih ciklusa, masne kože i kose, kože skonoj aknama, kod trudnica.

Koristi se u slučajevima:
-endokrine manifestacije (policistični jajnici, neregularni menstrualni ciklusi, hirzuitizam, akne, alopecija, infertilitet)
-metaboličke manifestacije (metabolički sindrom, gojaznost, dislipidemija, hipertenzija, dijabetes, intolerancija na glukozu).

Način upotrebe

Uzimati 1 tabletu dnevno.

Dejstvo

Revifast patent je reservatrol koji ima izražena antioksidativno i anrtiinflamotrno dejstvo bez neželjenih efekata: poboljšava metabolički profil (balansira lipidni profil, smanjuje masnoću i poboljšava osetljivost na insulin), inhibira proizvodnju androgena i bezbedan je za primenu u trudnoći (smanjuje pojavu gestacionog dijabetesa, preeklampsije i ponovljenih pobačaja).
D-Chiro-Inositol i Myo-Inositol su sekundarni glasnici koji regulišu različite procese zavisne od insulina.
Myo-Inositol (MYO)  je važan sastojak folikularnog mikrookruženja koji reguliše metabolizam kalcijuma, pomaže poboljšanje kvaliteta jajne ćelije i odgovoran je za metabolizam glukoze.
D–Chiro-Inositol (DCI) ima antioksidativno desjtvo, reguliše metabolizam glukoze pomažući u smanjenju insulinske rezistencije I odgovoran je za sintezu glikogena.
Mangan je kofaktor koji omogućava inozitolu da aktivira mitohondrijski enzimski sistem koji u kombinovanoj primeni sa DCI efikasno smanjuje nivo glukoze.
Folna kiselina smanjuje nivo cirkulišućeg homocisteina koji predstavlja važan biomarker čije povišene vrednosti su povišene kod insulinske rezistencije. 
Vitamin D utiče na poboljšavanje metaboličkih i menstrualnih poremećaja: prevenira razvoj metaboličkog sindroma, smanjuje insulinsku rezistenciju, održava efikasniju rezervu jajnika, povećava kvalitet i pravilnu implantaciju embriona u IVF-u a ima značajnu ulogu u poboljšanju.

Sastav

1 kapsula sadrži:
 -D-hiro inozitol 500mg
 -Mio inozitol 200mg
 -Revifast 80mg
   od čega trans-rezveratrol 24mg
 - Mangan 4mg
 - Folna kiselina 200mcg
 - Vitamin D 12,5mcg
0