menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Orgona soda bikarbona bez aluminijuma

Orgona soda bikarbona bez aluminijuma

Šifra proizvoda: 26873

Ujedi insekata.
Zaceljivanje opekotina.
Izbeljivanje zuba.
Za svež dah.
Kao dezodorans ispod pazuha.
Gorušica.

Količina
400g
559,36 RSD

NAČIN UPOTREBE

Orgona Soda bikarbona bez aluminijuma upotrebljava se i za oralnu higijenu, kao jednostavna prirodna pasta za zube. Ona temeljno cisti naslage na zubima, otklanja kamenac i izbeljuje zube. Posto ima abrazivno dejstvo ipak se ne preporucuje za svakodnevno pranje zuba. Za brzo osvezavanje daha u 1 dl vode rastopiti 1 kasicicu sode bikarbone i ovim rastvorom ispirati usta u nekoliko navrata. Nakon ispiranja tecnost ispljunuti.

Za uklanjanje mrtve zadebljale koze na stopalima napraviti vrucu vodenu kupku sa dodatkom sode bikarbone. Ona ce omeksati tvrdo tkivo i omoguciti da se lakse sastruze sa koze. Pri tom ce ukloniti naslage prljavstine i nevidljivu necitocu, ostavljajuci za sobom meku i glatku kozu.

Sličan samo manje agresivan tretman može se primeniti i na celom telu kao piling.

Orgona Soda bikarbona je efikasno sredstvo za neutralisanje neprijatnih mirisa. Tako može poslužiti kao odličan prirodni dezodorans. Ovaj prah za razliku od mnogih brendiranih dezodoranasa, ne maskira neugodne telesne mirise vec ih zaista eliminiše. Evo jednog korisnog saveta kako ukloniti neugodan miris iz obuće. Unutar obuće ravnomerno posuti sodu bikarbonu i ostaviti je tako preko cele noći. Ujutru samo dobro istresti prah i obuća će prijatnije mirisati.