menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Clarina maska protiv akni

Clarina maska protiv akni

Šifra proizvoda: 7137

Clarina Anti-Acne Face Mask kontroliše lučenje sebuma, dubinski čisti pore, uklanja akne.

 

Primena:

 

  • Acne vulgaris
Pakovanje:
Tuba
Količina
75 ml
Tip preparata:
Maska
606,41 RSD

NAČIN UPOTREBE

Na prethodno očišćeno lice nanesite odgovarajuću količinu maske tako da je ravnomerno rasporedite po licu i vratu, izbegavajući predeo oko očiju i usana. Ostavite da se osuši 10-15 minuta, a zatim masku uklonite vlažnom vatom ili sunđerom. Umijte se hladnom vodom. Masku koristite jednom ili dva puta nedeljno.

DEJSTVO

Efektivno čisti kožu: Clarina maska za lice protiv akni i bubuljica čisti začepljene pore. Sadrži prirodnu formu salicilne kiseline koja svojim keratolitičkim svojstvima vrši blagi piling kože, a komedolitičkim dejstvom otvara začepljene pore.
Zadržava prirodnu hidrtantnost kože: Maska čuva prirodnu vlažnost kože, ne izaziva iritaciju i poboljšava generalno stanje kože.
Smiruje upalne procese na koži: Svojim antioksidativnim svojstvima inhibira oslobađanje slobodnih radikala u koži koji izazivaju oštećenja. Time se smanjuje zapaljenje na koži i sprečava formiranje ožiljaka.

SASTAV

Aloe Vera (Aloe vera): Biljka poznata po svojim umirujućim svojstvima, ubrzava zarastanje rana. Korisna je i kod ujeda insekata, alergija i osipa na koži. Kada se nanese na kožu, svojim antiseptičnim, adstrigentnim i antimikotičnim svojstvima ublažava svrab i iritaciju kože.
Indijska Vrba (Salix tetrasperma): Uklanja nečistoću sa površine kože i otvara začepljene pore.
Kurkuma (Curcuma longa): Poseduje snažno protivupalno dejstvo, koje smiruje kožu. Izjednačava ten i boju kože, pa se često koristi u proizvodima za negu lica. Zadržava elastičnost i čvrstinu kože.

NEŽELJENA DEJSTVA

Nisu zabeležena.