menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Biomed 4 ultra za mršavljenje

Biomed 4 ultra za mršavljenje

Šifra proizvoda: 26203

Biomed 4 Ultra je prirodni preparat za mršavljenje (smanjenje telesne mase) koji sadrži 80% prirodnog meda i 20% lekovitog bilja (Betulae folium, Cynosbati fructus i Ribis nigri fructus)
Biljna vlakna koji Biomed 4 Ultra sadrži predstavljaju nesvarljive delove biljnih ćelija pre svega ugljenih hidrata kao što su celuloza, hemiceluloza i lignin koji ne podležu procesima degradacije u crevima. Med koji se nalazi u preparatu snabdeva organizam potrebnom količinom minerala, proteina, vitamina i ostalih neophodnih materija i stvara osećaj sitosti.

Sinergija biljaka i meda, kao i sam sastav lekovitog bilja ima svrhu ubrzavanja metabolizma onda kada je on najusporeniji.

Biomed 4 Ultra je multifunkcionalan proizvod jer osim što se za 15 dana gubi od 4 do 6 kg, utiče i na smanjenje holesterola i triglicerida u krvi i poboljšava opšte zdravstveno stanje organizma.

Biomed 4 Ultra je prijatnog ukusa i mirisa i vrlo jednostavan za upotrebu.

 

Pakovanje:
Kutija sa kesicama
Količina
15 kesica
Tip preparata:
Granule
1.650,56 RSD

NAČIN UPOTREBE

Sadržaj kesice je potrebno rastvoriti u 300 ml vode i popiti umesto večere. Jedno pakovanje Biomeda 4 Ultra sadrži 15 kesica koje su dovoljne za jedan tretman prilikom koga se telesna masa smanjuje od 4 do 6 kg.