menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Amazonska Graviola u prahu

Amazonska Graviola u prahu

Šifra proizvoda: 25496

Amazonska Graviola efikasno podiže imunološki sistem, vraća životnu energiju, sprečava nastanak teških infekcija i normalizuje rad unutrašnjih organa. Istraživanja u svetu su pokazala da biljka Graviola ima snažno dejstvo i da ACETOGENIN iz njenog sastava veoma precizno eliminise ostecene ćelije, dok zdrave ćelije organizma stiti. Takodje, Graviola pomaže i već obolelom organizmu da se lakše izbori s oboljenjima i kod upotrebe agresivnih terapija. Najbolje je koristiti preventivno.
Izuzetno blagotvorno deluje i na nervni sistem. Ublažava nervnu napetost i stres i poboljšava san. Takodje, popravlja raspoloženje i blagotvorno deluje kod depresivnih stanja.

Pakovanje:
Kutijica
Količina
150g
Tip preparata:
Napitak
2.382,43 RSD

NAČIN UPOTREBE

1 kafenu kašičicu Graviole pomešati sa 250 ml vode, dva puta na dan.

DEJSTVO

Pozitivne efekte pokazuje i u regulaciji krvnog pritiska.
Graviola deluje i u borbi protiv bakterijskih, virusnih i parazitarnih infekcija.
Koriste se kod crevnih parazita, groznice, stimulacije laktacije, kao i adstrigentno sredstvo kod dijareje i dizenterije.

SASTAV

Plod Graviole predstavlja značajan nutritivni izvor ugljenih hidrata, posebno fruktoze, kao i vitamina C, B1, B2, B3…. Takodje predstavlja izvor biološki aktivnih sastojaka kao sto su ANTOCIJANI, FLAVONOIDI, TANIN, ACETOGENINI i dr.
Amazonska Graviola je potpuno prirodni preparat, od ploda Graviole, koji je isušen i samleven tako da je zadržao sva svojstva svežeg voća. Preparat ne sadrži gluten, boje, arome i kozervanse.