menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Zlatna maka prah 150g

Zlatna maka prah 150g

Šifra proizvoda: 19729

Maka - Lepidium meyenii - je koren sličan rotkvici, izvanredno hranjiv. Maka pomaže u regulisanju i kontroli normalnog funkcionisanja organizma i pruža brojne zdravstvene blagodeti. Nauka je dokazala da ova biljka spada u red adaptogena, biljaka koje podižu otpornost na bolesti, normalizuju funkcionisanje ljudskog organizma, podstiču fizičko i mentalno zdravlje, a da pritom nemaju nikakve negativne posledice na ljudski organizam.

Pakovanje:
Kutija
Količina
150 g
1.646,89 RSD

NAČIN UPOTREBE

Zlatna maka bi trebalo da se uzima u dnevnoj dozi, minimum 2gr do 5gr gelatiniziranog praha, ali doziranje može da se poveća prema individualnim potrebama. Jedna ravna kafena kašika = 2gr.

DEJSTVO

Kod žena:povećava plodnost, predstavlja prirodnu zamenu za hormonalnu terapiju, reguliše neredovne menstruacije, uklanja simptome PMS-a, pomaže kod pojave akni, suvoće kože kao i ostalih problema na lica i tela izazvanih hormonalnom disfunkcijom, uklanja simptome menopauze(noćnog znojenja, valunga, velikih kolebanja raspoloženja, uključujući probleme sa štitnom žlezdom, osteoporozom i fibromialgijom).
Kod muškaraca:povećava libido i potenciju, poboljšava i produžava trajanje erakcije, povećava broj i pokretljivost spermatozoida, ublažava simptome andropaze.